28-03-2024 13:58

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, 30’uncu yılını kutluyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 19/11/2021
Kocaeli’nin otomotiv sektöründe öncü markası Toyota Plaza Kocaeli Kaya, 30’uncu yılını kutlarken Toyota Türkiye ile 2026 yılına kadar sürecek olan 5 Yıllık bayilik sözleşmesi imzaladı.
.stripslashes($urun->baslik).

1991 yılında İzmit Alemdar caddesinde açılan ilk mağazası ile hizmet vermeye başlayan, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile şehirdeki en iyi bayi olmayı hedefleyen Toyota Plaza Kocaeli Kaya  ilkelerinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyor. Toyota Plaza Kocaeli Kaya diğer taraftan Toyota Türkiye ile olan bağlarını tekrar taçlandırdı ve 2026 yılına kadar sürecek olan 5 yıllık bayilik sözleşmesi için imzalar attı.

İMZALAR ATILDI

Kocaeli Kaya Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kaya ve Atalay Kaya’nın katılımı ile bugün gerçekleştirilen törende imzalar atıldı. Yönetim kurulu üyesi Atalay Kaya bu yılın Kocaeli Kaya ailesi için çok anlamlı olduğunu belirtti.

OTOMOTİV’DE 30’UNCU YIL

Kaya, “60 yıl önce İzmit üç yolda Kaya Elektrik mağazası ile çıktığımız bu yolda bugün yüzden fazla çalışan, yüzlerce iş ortağı ile değerli şehrimiz Kocaeli’ye hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Kaya Şirketler Grubu olarak yolumuzun kesiştiği her bireye değer katarak, attığımız her adımı dürüstlük ve güvene dayandırarak Kocaeli Kaya Şirketler topluluğunun 60’ıncı yılını otomotivde de 30’uncu yılımızı kutluyoruz” şeklinde konuştu.

KOCAELİLİLERLE KAHVE İÇİLECEK

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğunun 60. Kocaeli Kaya Otomotivin 30. yılını kutlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kaya, “Bu mutluluğumuzu Kocaeli halkı ile de paylaşmak bizim için çok anlamlı bu nedenle önümüzdeki ay halkımız ile buluşacağımız çok güzel bir etkinlik planı içindeyiz. Bu etkinliğimiz ile onca senenin hatırına halkımızla bir araya gelerek kahve içelim dedik. Yaklaşık bir ay sürecek bu “Bİ Kahve” etkinliğimizde ilimizde birçok noktada stant kuracağız ve hep birlikte kahve içeceğiz. Bu etkinlik bizim için gerçekten heyecan verici ve halkımız ile bir arada olacak olmaktan dolayı da çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ VE KOCAELİLERE TEŞEKKÜRLER

Kaya; “Şehrimizi ve ülkemizi temsil ettiğimiz ulusal ve uluslararası tüm alanlarda hedefimiz hep zirveye yürümek oldu. Bu yolda başta kurucularımız Hamdi Kaya ve İsmet Kaya’yı destekleyen, yanımızda olan tüm paydaşlarımıza, tedarikçilerimize, çalışanlarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz. Güvenle, huzurla ve daima ileriye gideceğimiz, başarıya odaklı nice yıllarımızı birlikte kutlamak dileğiyle”

NASIL ARANDI: #toyotakayaplaza #otomotiv #30.yıl #bayiliksözleşmesi #atalaykaya #mehmetkaya #kayaelektrik #bikahve #hamdikaya #ismetkaya #kocaeli #kampanya

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.