26-04-2024 10:35

Şubatta Ekranlarda: Fzt. Elif Akıncı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/02/2023
Özellikle omurga rahatsızlıkları üzerine yaptığı çalışmalarla çok başarılı sonuçlara imza atan Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin kurucusu, tecrübeli fizyoterapist Elif Akıncı, ulusal kanallarda yayınlanan sağlık programları aracılığıyla vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor
.stripslashes($urun->baslik).

Omurga rahatsızlıklarının tedavisine yönelik kendi geliştirdiği Rubatonik Pilates yöntemiyle de tanınan Elif Akıncı, şubat ayında yine ekranlarda olacak.

ŞUBATTA ÜÇ PROGRAM

Bugüne dek ulusal televizyon kanallarında sayısız programa konuk olarak omurga rahatsızlıklarının çeşitleri, nedenleri, fizyoterapinin bu hastalıkların tedavisindeki rolü hakkında bilgi paylaşımlarında bulunan fizyoterapist Elif Akıncı, şubat ayında da CNN Türk’te Balçiçek İlter’in sunduğu ‘Balçiçek İlter ile Her Şeyden Önce’ ve Star TV’de Burcu Esmersoy’un sunduğu ‘Burcu ile Haftasonu’ programlarına katılacak. Elif Akıncı, bu ay ayrıca Türkiye’nin en büyük dijital platformu olan Sözlük Global’de yayınlanan ‘Sağlığın İncisi’ programında da skolyoz, kifoz, longoz gibi omurga hastalıkları ile ilgili bilgiler verecek.

FİZYOTERAPİST SEÇERKEN…

Bu hastalıkların erken fark edilmesi noktasında anne-babalara önerilerde de bulunacak olan Akıncı, tedavi edilmeyen omurga hastalıklarının neden olacağı sağlık problemleri hakkındaki bilgileri yine CNN Türk, Star TV ve Sözlük Global’de paylaşacak. Akıncı, konuk olacağı programlarda omurga rahatsızlıklarının tedavisinde fizyoterapistin önemine ve fizyoterapist seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlara da değinecek.

 

NASIL ARANDI: #elifakıncı # fizyoterapi # fizyoterapist # startv # cnntürk # sözlükglobal # sağlık

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.