26-04-2024 10:49

Serdar Fırat: Adeta yeniden doğdum!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 31/05/2022
Geçirdiği kanser tedavisi sonrasında güç kazanmak için Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne başvuran Serdar Fırat, fizyoterapist Elif Akıncı’nın uyguladığı egzersiz programı sayesinde adeta yeniden doğduğunu söylüyor
.stripslashes($urun->baslik).

Özellikle omurga rahatsızlıkları konusundaki bilgisi, birikimi, tecrübesi ve kendi geliştirdiği Rubatonik Pilates yöntemiyle başarısı il sınırlarını aşan fizyoterapist Elif Akıncı, bugüne kadar pek çok insanın şikayetlerinden kurtulup daha konforlu ve ağrısız bir yaşama kavuşmasına yardımcı oldu. Elif Akıncı’nın kurucusu olduğu Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde uyguladığı egzersiz programı sayesinde ağrılarından kurtulan kişilerden birisi de 43 yaşındaki Serdar Fırat.

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne boyun düzleşmesi şikayetiyle başvuran ancak egzersizleri devam ederken kanser tanısı alan Fırat, bu süreçte yaşadıklarını ve tedavi sonrası devam ettiği egzersizlerle hayatının nasıl değiştiğini Kocaeli Life okurlarıyla paylaştı.

“Bir süredir, şiddetli boyun ağrıları çekiyordum. Görüştüğüm doktor, ameliyat olmamı gerektiren bir durum olmadığını söyledi ve birkaç egzersiz önerdi. Doktorumun gösterdiği hareketleri tek başıma yapma konusunda yetersiz olduğumu fark edince bir fizyoterapist arayışına girdim. Sevgili Elif Akıncı ile de sosyal medya ve televizyon programları aracılığıyla tanıştım. Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne gelerek Elif Hanım ile görüştüm. Beni dikkatle dinledi ve uygun bir egzersiz programı düzenledi. Bana özel hazırlanan bu program sayesinde kısa sürede ağrılarımdan kurtulmaya başladım. Ancak merkezdeki çalışmalarıma devam ederken kanser olduğumu öğrendim ve tedaviye başlayacağım için egzersizlere ara vermek durumunda kaldım. Tedavi sırasında fırsat buldukça buraya gelip egzersizlere katıldım ancak vücudum çok güçsüzdü.

ÇOK GÜÇSÜZDÜM

Çok şükür, bir süre sonra hastalığı yendim ama tedavinin etkisiyle artık kolumu bile kaldıramayacak haldeydim. Ayrıca çene eklemlerimde de bir rahatsızlık vardı. Fizyoterapist Elif Akıncı ile yeniden görüştüm ve bu süreci birlikte yürütebileceğimiz konusunda ona güvendim. Yaklaşık 7 aydır, aralıksız olarak Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne devam ediyorum. Buraya yürüyemeyecek halde gelmiştim ama artık tedaviden önceki sağlığıma kavuştuğumu hissediyorum. Buradaki uzman hocalarım benimle ve diğer danışanlarla yakından ilgileniyor. Tedavi sebebiyle 1 yıl boyunca ara verdiğim pilatesle şimdi yeniden doğduğumu hissediyorum. Fiziksel çoğu aktiviteyi yapamayacak durumdayken, şu an bu kadar iyi hissetmek benim için bir mucize gibi.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Gerek tedavi süresince gerekse sonra- sında fizyoterapist Elif Akıncı’nın bana hem moralman hem de sağlığım açısından büyük destekleri oldu. Artık dimdik durup eski sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Buradaki herkes alanında uzman kişiler. Omurga rahatsızlıklarından şikayeti olan herkesin Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne bir şans vermesini öneririm. İnsanları çok kısa sürede ağrısız ve güçlü bir bedene kavuştur- duklarına ben bizzat şahidim. Bu vesileyle buradan da fizyoterapist Elif Akıncı’ya ve muhteşem ekibine çok teşekkür etmek istiyorum.”

İZMİT MERKEZ:

Adres : Körfez Mah. D-100 Karayolu Üzülmez İş Merkezi No:  127 kat: 2 İzmit/kKocaeli

Tel : 0262 322 9 322

Gsm : 0541 5334541

Web: www.elifakinci.com.tr

Instagram : fzt.elif_aknc

Youtube : Elif Akıncı Official

mail:info@elifakinci.com.tr

ATAŞEHİR ŞUBE:

Barboros Mahallesi Al Zambak Sok. Varyap Meridian Grand Tower A Blok Ofis Kısmı Kat 2 Dai: 29 Ataşehir/İstanbul

Tel :0533 1474471

 

NASIL ARANDI: ##elifakıncı #fizyoterapist #elifakıncıpozitifyaşammerkezi #izmit #ataşehir #skolyoz #omurga #sağlık #egzersiz #kişiyeözel #program #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.