24-04-2024 06:10

Sense'ye görkemli açılış

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
Uzun yıllar Körfez ilçede özel eğitim ve rehabilitasyon alanında çok başarılı çalışmalara imza atan Müjgan Haşimoğlu, alanındaki bilgi ve tecrübesini İzmit’e taşıdı. Sense Özel Eğitim ve Erken Müdahale merkezi İzmit’te görkemli bir törenle açıldı
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

Uzun yıllardır Körfez ilçede hizmet veren Özel Körfez Verimli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Verim Gelişim ve Danışmanlık Merkezi’nin kurucularından Müjgan Haşimoğlu, özel eğitim ve rehabilitasyon alanındaki bilgi ve tecrübesini Sense Özel Eğitim ve Erken Müdahale merkeziyle İzmit’e taşıdı. Emir Organizasyon’un imzasını taşıyan görkemli bir törenle açılan merkez, hizmet vermeye başladı.

“İŞİMİZİ AŞKLA YAPIYORUZ”

Törende bir konuşma yapan Müjgan Haşimoğlu, İzmit’e özel eğitim ve rehabilitasyon alanında hizmet veren yeni bir merkez kazandırmış olmaktan duyduğu heyecan ve mutluluğu ifade ederek şunları söyledi: “Açılış organizasyonumuzda bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Özel eğitime ihtiyaç duyan yavrularımıza faydalı olabilmek için çıktığımız bu yolda işimizi aşkla yapıyoruz. Alanında uzman bir kadroyla yeni döneme hazırız."

“MÜJGAN HANIM’IN ÇOCUĞUMA İNANMASI ÇIKIŞ NOKTAMIZ”

Açılış töreninde bir konuşma yapan Ebru Aydın isimli veli de çocuğuyla birlikte geçtikleri eğitim sürecini misafirlerle paylaştı. Aydın konuşmasında, “Müjgan Hanım’ın çocuğumuza inanması, bizim çıkış noktamız oldu. ‘Bir gün sesini duyabilir miyim?’ dediğim çocuğumla artık kıyafet tartışmaları yapıyoruz. Biz Müjgan Hanım ve ekibi sayesinde adeta bir mucizeyi yaşadık. Bu yolda en önemli nokta doğru rehberlerle karşılaşmak” dedi.

KURDELE BÜYÜK BİR MUTLULUKLA KESİLDİ

Organizasyon boyunca konuklarıyla yakından ilgilenen Müjgan Haşimoğlu, Sense Özel Eğitim Erken Müdahale merkezinin açılış kurdelesini İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ile birlikte, konukların coşkulu alkışları eşliğinde kesti.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.