23-04-2024 22:11

Op. Dr. Kemal Keşmer kendi adını taşıyan kliniğini açtı!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
İlimizin en tecrübeli beyin ve sinir cerrahisi uzmanlarından Op. Dr. Kemal Keşmer kendi adını taşıyan kliniğini şık bir törenle hizmete açtı
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

35 yıllık tecrübesiyle ilimizin en başarılı beyin ve sinir cerrahisi uzmanlarından birisi olarak gösterilen Op. Dr. Kemal Keşmer, kendi adını taşıyan kliniğinin açılışını şık bir törenle ve geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirdi. Açılış programına Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Tanta, Kocaeli Tabip Odası eski Başkanı Dr. Ömer Ardaman, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi eski Başkanı Yalçın Ergen, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy ve Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Okul Müdürü Ali Paşa Naipoğlu’nun yanı sıra Dr. Keşmer’in meslektaşları, dostları ve hastaları katıldı.

MODERN TEDAVİ YÖNTEMLERİ

Program boyunca, eşi Çiğdem Keşmer ile birlikte mükemmel bir ev sahipliği örneği sergileyen Op. Dr. Kemal Keşmer, törende yaptığı konuşmada uyguladığı tedavi yöntemleri hakkında bilgi vererek, “Kendi branşımda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek modern tedavi yöntemlerini uygulamaya çalışıyorum. Boyun ve bel fıtığı ameliyatlarında mikrodiskektomi yönteminin yanı sıra bel fıtıklarında intradiskal ozon tedavisi, kronik bel ağrılarında yeni teknoloji kriyoterapi, omurga kırıklarında vertebroplasti gibi modern yöntemleri ve ameliyatsız fıtık tedavilerini uyguluyorum” dedi.

%70 BAŞARI ŞANSI VAR

Konuşmasında, hastaya nörolojik olarak zarar vermeyen ilerlemiş bel fıtıklarında dahi intradiskal ozon tedavisinin yüzde 70 başarı şansı olduğunu ifade eden Dr. Keşmer, her tedavinin kişiye özel planlanması gerektiğinin de altını çizdi. Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Op. Dr. Kemal Keşmer, konuşmasının ardından konuklarının sorularını yanıtladı ve tebrikleri kabul etti.

 

Adres: Yenişehir Mah.

Konak Sok. No:9 D:2

İzmit/Kocaeli

Telefon: 0 532 433 28 85

www.kemalkesmer.com

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.