20-04-2024 15:59

Rengarenk tarzıyla; Ebru Gücin

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/04/2021
Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni kurarak ilimizde bir ilke imza atan Ebru Gücin’in giyim tarzı da en az kişiliği kadar renkli
.stripslashes($urun->baslik).

Fotoğraflar: İsmail Hakkı Timuçin

Mekan: Diva Garden – Başiskele

 

İlimizde çok geniş bir kesim tarafından ‘su perisi’ olarak tanınan Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin kurucusu Ebru Gücin; mesleğine olan tutkusu ve çalışkan yapısının yanı sıra giyim tarzıyla da dikkat çeken bir isim.

İşi gereği günlük hayatında daha çok spor ve rahat kıyafetleri tercih etse de şıklığından asla ödün vermeyen Gücin, kombinlerinde canlı renkleri ve desenleri kullanmaktan hoşlanıyor.

Gardırobunda iddialı parçalara da yer vermekten çekinmeyen Ebru Gücin’in tarzını Kocaeli Life okurları için mercek altına aldık.

 

YAŞAM

 

Nerede yaşıyorsunuz?

Bağçeşme’de Alanpark evlerinde oturuyorum.

 

Evinizi seçerken dikkat ettiğiniz kriterler?

Daha önce Yahya Kaptan’da oturuyorduk. Şimdiki evimizi seçerken sitenin sosyal aktivitelerinin fazla oluşu, güvenliğinin bulunması ve manzarası bizi ailece etkiledi.

 

Evinizin en rahat köşesi?

Salonum, işten geldikten sonra yorgunluğumu keyifli bir şekilde atabildiğim, ailemle vakit geçirebildiğim en rahat alan.

 

Evinizdeki en sevdiğiniz eşya?

Anısı olan eşyalara değer veririm. Bu nedenle kayınvalidemden bana kalan vintage objeler, pikap ve radyolar evimin en kıymetlileri.

 

Çalışıyor musunuz? Boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin kurucusuyum. Hafta içi bütün vaktim burada geçiyor. Boş vakitlerimde ise kendimi daha da geliştirmek adına eğitimlere katılıyorum. Kalan tüm zamanımı ise aileme ve ailemizin küçük dostu, kedimiz Leo’ya adıyorum.

 

Hafta sonlarını nasıl geçiriyorsunuz?

Hafta sonlarında en sevdiğim aktivite öncelikle sessiz, doğa ile iç içe olup sporumu yapabileceğim alanlara gitmek... Ailem ve arkadaşlarımla Sapanca’ya ya da İstanbul’a gitmek de genellikle hafta sonu planlarımız arasında oluyor.

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor musunuz?

Sosyal medyanın, benim için sadece Instagram’dan ibaret olduğunu söyleyebilirim. İşim sebebiyle sürekli paylaşım yapmak durumundayım. Oldukça aktif bir kullanıcıyım.

 

En son izlediğiniz film?

Maalesef pandemi sebebiyle sinema keyfimiz son buldu. Bu sebeple evde Netflix üzerinden film izliyorum. En son Çağatay Ulusoy’un oynadığı ‘Kağıttan Hayatlar’ filmini izledim. Uzun süredir izlediğim en iyi yerli filmdi.

 

En sık dinlediğiniz albüm?

Müzik konusunda kalıplarım yoktur ancak günlük hayatta iş yaparken Sezen Aksu’nun şarkılarını mırıldanırım.

 

En sevdiğiniz yazar?

Kişisel gelişimle ilgili kitapları okumayı severim. Gülseren Budayıcıoğlu, Doğan Cüceloğlu ve Ahmet Şerif İzgören en sevdiğim yazarların başında geliyor.

GİYİM

Nasıl bir giyim tarzınız var?

Mesleğim gereği günlük hayatta rahat ve spor olmak durumundayım. Bununla beraber renk ve desenleri çok severim. Şık olmak istediğim zamanlarda topuklu ayakkabı ve aksesuarlar vazgeçilmezim.

 

Alışverişi en çok nereden yapıyorsunuz?

Marka takıntım yok. Her markadan kıyafetim vardır. Sevgili arkadaşım Esra Yazıcı’nın işlettiği, Symbol AVM Roman ilk uğradığım mağazadır. Zara ve İpekyol’da da tarzıma uygun parçalar bulabiliyorum.

 

Kot markası?

Diesel, Levi’s, Zara.

 

Spor ayakkabı?

Nine West, Aldo, Lacoste ve Nike.

 

Gece Ayakkabısı?

Topuklular benim için vazgeçilmezdir. Ayakkabı alışverişimi sevgili arkadaşım Sedef Köşe’ye ait olan Gatta Shoes’dan yaparım. Michael Kors, Nine West, Hotiç ve Elle’nin ayakkabılarını da seviyorum.

 

Gömlek?

Gömleği, klasik giyimde değil günlük hayatımda diğer parçalar ile kombinlemeyi severim. Beymen, İpekyol, Roman ve Twist’in kalıplarını beğeniyorum.

Çanta?

Benim için çantada şıklık ve kalite vazgeçilmezdir. Chanel, Vakko, Michael Kors tercih ettiğim markalardır.

 

Gardırobunuzun vazgeçilmezi?

Jean ve elbise giymeyi çok severim. Özellikle elbiseleri kendime çok yakıştırıyorum.

 

Moda İkonu?

Özellikle takip ettiğim biri yok. Giydiğini yakıştırmayı bilen tüm kadınlar, kendi tarzının ikonudur bence.

 

En son satın aldığınız şey?

YSL mağazasından aldığım çanta.

 

GÜZELLİK

Parfüm?

Calvin Clein, Chanel Coco Mademoiselle, Lancome.

 

Şampuan?

Loreal Paris, Avene, Lws, Hc Care.

 

Cilt bakım markası?

Clinique ve Estee Lauder’ın Advance Night Repair serisini kullanıyorum.

 

Saçınızı nerede kestiriyorsunuz?

Sevgili arkadaşım Nihan Çakıcı’nın işletmecisi olduğu Makas İzmit salonunu tercih ediyorum.

 

Estetiğiniz var mı? Karşı mısınız?

Hayır, şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadım ama zaman zaman operasyonsuz küçük dokunuşlar yaptırabiliyorum. Güzelliğimi suya borçluyum. Estetik uygulamalara kesinlikle karşı değilim.

 

Doğal olarak uyguladığınız güzellik sırlarınız var mı?

Her akşam makyajımı mutlaka temizlerim; yüzümü tonikleyip nemlendirmeden uyumam. Saçım için Hindistan cevizi yağı ve argan yağlı karışımlar hazırlıyorum.

GEZİ

Yurt dışına ne sıklıkla çıkıyorsunuz?

Hem yoğunluk hem de pandemi sebebiyle gezileri bir süre ertelemek durumunda kaldım.

 

Hangi ülkeleri tercih ediyorsunuz?

Balkan ülkelerini gezmeyi çok seviyorum ancak su aşığı birisi olarak denizi ve insanların sıcaklığıyla Yunan adaları vazgeçilmezim.

 

Haftasonu kaçış noktaları?

İstanbul’u çok seviyorum.  Onun dışında annemi ve babamı görmek için Balıkesir’e kaçıyorum.

 

Şehir içinde kahvaltı ve yemek için nereleri tercih ediyorsunuz?

Klida’nın Karadeniz yemeklerini çok beğeniyorum. Diva Garden’in ise eşsiz manzarasına karşı dünya lezzetlerini tatmak çok hoşuma gidiyor.

 

Eğlence için sürekli gittiğiniz mekan?

Kapanmadan önce Hayal Kahvesi’ne giderdim.

NASIL ARANDI: #ebrugücin # superisi # suakademitürkiye # kocaeli # izmit # tarzkadın # tarz # stilkadın # stil # moda # alışveriş

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.