16-04-2024 14:35

Reborn Beauty Center ile zayıflamanın tam zamanı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 28/04/2021
Deniz sezonu açılmadan fazla kilolarınıza veda edebilir, sıkı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Bunun için Reborn Beauty Center’ın zayıflama kampanyalarını kaçırmamanız yeterli
.stripslashes($urun->baslik).

Pandemi döneminde fazlasıyla hareketsiz kaldıysanız ve bunun sonucu olarak kilo aldıysanız, yaza fit girmek için geç kalmış değilsiniz. Deniz sezonu açılmadan fazla kilolarınıza veda edebilir, sıkı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey çok basit; Reborn Beauty Center’ın yolunu tutmak. Güzellik uzmanı Hatice Yavuz’un sahibi olduğu Reborn Beauty Center’da muhteşem zayıflama kampanyası sizi bekliyor. Pandemi kısıtlamaları nedeniyle 17 Mayıs itibariyle kapılarını yeniden açacak olan Reborn'de şimdiden yerinizi ayırtın.

 

30 DAKİKADA 1400 KALORİ YAKIN

30 dakikada 1400 kaloriye veda edebileceğiniz 2’si bir arada zayıflama paketiyle hem bölgesel yağlara veda edin hem de fazla kalori yakarak kilo verin. Vakum ve kızılötesi teknolojisiyle 30 dakikada 1400 kalori yakmanızı sağlayan BODYSHAPE, çok efor sarf etmeden kısa sürede istediğiniz sonucu almanızı sağlayacak. BODYSHAPE ile haftada 5000 kalori yakarken ROLLSHAPE ile de bölgesel yağlara ve selülitlere veda edeceksiniz. Bu iki cihaz tek pakette bir araya geldi. 12 seanslık paket 1.500 TL yerine nakit ödemeye 800 TL’ye indirildi.

BÖLGESEL İNCELEME

Eğer bölgesel fazlalıklarınızdan ve selülitlerden şikayetçiyseniz bunun için de ‘bölgesel incelme’ kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Bölgesel incelmede devrim yaratan MICROPLUS; bacak ve bacak içi sıkılaştırma, göğüs sıkılaştırma, sırt toparlama, selülit tedavisi, popo kaldırma, karın toparlama, yüz ovalini belirginleştirmede etkili. 10 Seansı 1.500 TL yerine 1000 TL.

2 BEDENE KADAR DARALMA

VENÜS LEGASY teknolojisi ise; bölgesel daralma sağlar, yağ hücrelerini küçültür. Popo kaldırmada ve şekilli bir kalça yapısının oluşmasında etkilidir. Karın ve basen bölgesinde 2 bedene kadar gözle görülür inceleme sağlar. Kırışıklıkları hafifletir, selülitleri azaltır.

10 seans 2 bin TL yerine 1.500 TL.

 

İLETİŞİM

Adres: Körfez Mah. Berk Sok. Evrim Apt. No: 4 Kat: 1 (Dolphin AVM karşısı) İzmit

Telefon: (0262) 322 42 40

 Instagram: @rebornbeautycenter

Facebook: Reborn Beauty Center

 

NASIL ARANDI: #reborn beauty center #hatice yavuz #güzellik #uzman #kişisel bakım # bakımlı kadın #cilt güzelliği # zayıflama #bölgesel incelme #incelme #yağlar yansın #izmit #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.