19-04-2024 23:18

Ramazan’da adres belli: Ays Cake Story

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/04/2021
Birbirinden lezzetli pasta çeşitleriyle açıldığı günden itibaren alanında bir numara olmayı başaran Ays Cake Story, Ramazan ayına özel lezzetleriyle iftar sofralarını şenlendirmeye hazırlanıyor
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Yaptığı birbirinden lezzetli cheesecake, pasta ve sütlü tatlı çeşitleriyle tadana “daha iyisi yok” dedirten Ays Cake Story, Alikahya Mahallesi’ndeki butik mekanında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başarılı girişimci Ayşen Ertuğ Kösemen tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve açıldığı günden beri tüm çeşitleriyle tatlı tutkunlarından tam not alan Ays Cake Story; şık dekorasyonu, ferah ortamı ve ev sıcaklığını aratmayan ambiyansıyla da müdavimlerinin sayısını her geçen gün artırıyor.

 

Tamamı Ayşen Ertuğ Kösemen’in ellerinden çıkan limonlu, vişneli, böğürtlenli, frambuazlı, bitter çikolatalı, mozaik tabanlı, balkabaklı, kestaneli ve San Sebastian cheesecake’ler ile browni, ekler, Alman pastası, magnolia ve Paris brest gibi birbirinden leziz pastaların satışa sunulduğu Ays Cake Story, şimdi de iftar sofralarını şenlendirecek yepyeni lezzetlerle Ramazan ayını karşılamaya hazırlanıyor. 11 ayın sultanı Ramazan için menüsüne güllaç, fırın sütlaç ve kadayıflı muhallebiyi de ekleyen Kösemen, “Ramazan’da hafif tatlıları tercih edenleri Ays Cake Story’e bekliyorum” diyor. 

EN KALİTELİ MALZEMELER

Ays Cake Story’de satışa sunulan tüm ürünlerin son derece hijyenik bir ortamda, en kaliteli malzemelerle ve günlük olarak hazırlandığının altını çizen Ayşen Ertuğ Kösemen, “Tatlılarımda mutlaka tereyağı, köy yumurtası ve en iyi kalite peyniri kullanırım. Ürünlerimin bu kadar sevilmesinin en büyük nedenlerinden biri de piyasada bulunabilecek en kaliteli malzemeleri kullanıyor olmam” diyor. Kösemen, Ramazan ayına özel olarak menüye eklediği çeşitlerden bahsederken de şunları söylüyor: “Menümüze Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti güllacı eklemekten mutluluk duyuyorum. Ancak hemen belirtmeliyim ki Ays Cake Story’nin güllacı, her yerde bulunabilecek bir tarifle yapılmıyor. 

Güllacımız, mis gibi günlük sütle, bol cevizle hazırlanıyor ve servis ediliyor. Böylece ortaya tadına doyulmayacak bir lezzet çıkıyor. Bununla beraber, iftarda tercihini güllaçtan yana kullanmayanlar için de menümüze saray sarma ve kadayıflı muhallebiyi ekledik. Bu çok hafif ve lezzetli tatlıların ikisi de sütle hazırlanıyor.”

Ays Cake Story’in kurucusu Ayşen Ertuğ Kösemen, tatlı ve pasta çeşitlerinin yanında tuzlu atıştırmalıkları tercih edenleri de düşünmüş. Menüsüne poğaça ve çeşit çeşit tuzlu kurabiyeler de ekleyen Kösemen, sipariş üzerine evlere ve iş yerlerine tatlı üretimi de yapıyor. Paket servis hizmeti bulunmadığını da belirten Kösemen, “Paket servisimiz yok ancak ‘Gel al’ şeklinde sipariş kabul ediyoruz. Dileyen herkes Ays Cake Story’nin sımsıcak ortamında ya da mekanımızdan temin ederek evlerinde sevdikleriyle ürünlerimizi tadabilir” diyor.

RAMAZANDA DA AÇIK

Ays Cake Story’nin, Ramazan ayı boyunca da pazar hariç haftanın 6 günü 11.00-19.00 saatleri arasında açık olacağını belirten Ayşen Ertuğ Kösemen, sözlerine “Özellikle Ramazan ayı için hafif bir tatlı olan güllaçta çok iddialıyım. Güllaçları günlük olarak hazırlayacağım ve iftar sofralarına tatlılarımla imza atacağım” diyerek son veriyor.

 

İLETİŞİM

Adres: Alikahya Fatih Mah. Akarca Cd. No:16/B İzmit/Kocaeli

Instagram: @ayscakestory

NASIL ARANDI: #ramazan # ayscakestroy # ayscake # ayşenertuğkösemen # kocaeli # izmit # mekan # tatı # kek # pasta # güllaç # sütlaç # muhallebi

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.