25-04-2024 18:52

Ramazan sofralarınız şenlensin: Sukra Gurme

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/04/2021
Lezzetten ödün vermeyenlerin favori mekanı Sukra Gurme, hem Ramazan pidesi hem de içli pide çeşitleriyle iftar sofralarını şenlendirecek, tatlılarıyla damaklarda iz bırakacak
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI 

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Fırın, market, restoran ve kafe bölümleriyle 4 konsepti aynı çatı altında buluşturan Sukra Gurme, 11 ayın sultanı Ramazan’a hazır. Güvenilir gıda tüketmeye özen gösteren, damak tadına önem veren, lezzetten vazgeçemeyenlerin adresi Sukra Gurme, Ramazan ayında da sağlıklı beslenmek isteyenlerin uğrak yeri olacak. Lezzetine güvenebileceğiniz organik gıdaları, glutensiz ve vegan ürünleri rahatlıkla bulabileceğiniz mekan, usta ellerden çıkan Ramazan pidesi ve içli pide çeşitleriyle de Ramazan sofralarını şenlendirecek.

 

GURMELERİN FAVORİSİ 

3 yıl önce İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Sarı Mimoza Caddesi’nde hizmete açıldığı günden itibaren konsepti, zengin menüsü, leziz kahvaltısı, fırınından çıkan tazecik ekmekleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen doğal ve kaliteli ürünleriyle gurmelerin favori mekanı olan Sukra Gurme, kısıtlamaların sona ermesinin ardından, misafirlerini kafe bölümünde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde ağırlamaya yeniden başladı.

Hijyenik mutfağında işinin ehli aşçılar tarafından hazırlanan yiyecekleri, hijyen kurallarına uygun olarak ikram eden Sukra Gurme, Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı, menüsünü Ramazan lezzetleriyle yeniden şekillendirdi. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesini bu yıl da müdavimleriyle buluşturacak olan mekan, içli pide çeşitleriyle de iddialı. Tam donanımlı mutfağından çıkan peynirli, sucuklu, kıymalı, kavurmalı kaşarlı ve pastırmalı kaşarlı pide çeşitleriyle Ramazan’ın vazgeçilmezi olmaya aday olan Sukra Gurme, seçim yapmakta zorlanacağınız bir menü hazırladı.

TATLI TUTKUNLARINA

Sukra Gurme, Ramazan ayında lezzet avcılarının kalbini tatlılarıyla da fethetmeye hazırlanıyor. Görüntüsü ve lezzetiyle akılları baştan alan Antep fıstığı dolgulu midye tatlısı ve cevizli baklava başta olmak üzere pek çok şerbetli tatlı çeşidini menüsüne ekleyen Sukra Gurme, soğuk baklava çeşitleriyle de farklı lezzet arayışında olanları unutmadı. Ramazan’a özel hazırlanacak olan güllaç ve kadayıf tatlısı da denenmeye değer lezzetler arasında.

Sahur ve iftar sofralarının olmazsa olmazı iftariyelikler, yöresel çerez ve kuru meyve çeşitleri de Sukra Gurme’de sizleri bekliyor. Taze ve güvenilir gıda arayışında olanlara en özel lezzetleri sunan mekanda; cevizden dut kurusuna, gün kurusunda sarı kayısıya, erik kurusunda üzüm kurusuna, Trabzon hurmasından Kudüs ve Medine hurmalarına kadar aranılan her ürünü bulmak mümkün. Şarküteri reyonuyla da müdavimlerine sınırsız seçenek sunan mekan yöresel peynirler, tereyağı, zeytin, sucuk, pastırma, salam, kavurma çeşitleri, paketlenmiş kuru et, organik tavuk ve daha onlarca çeşitle misafirlerini bekliyor.

Sektöründe lider olan Tire Süt Kooperatifi’ne ait döner, köfte ve sucuk çeşitleri; Fümeci markasına ait kuru et çeşitleri; Trakya Ayvat Çiftliği markalı organik ve parçalanmış tavuk çeşitleri; Nebyan markasının köfte, yaprak döner, sosis, et, kıyma, pizza ve lahmacun çeşitlerini İzmit’te yalnızca Sukra Gurme’de bulabileceğinizi de hemen belirtelim. Amasya Et markasına ait, üstün lezzet ödüllü pastırma ve sucuk çeşitleri, bonfile, kıyma, kuşbaşı ürünlerini de İzmit’te yine yalnızca Sukra Gurme’de bulabilirsiniz.

 

EN KALİTELİ MARKALAR

Hindi eti sevenler için de glutensiz hindi, enginarlı hindi, hindi fileto, hindi tandır satışı da gerçekleştiren Sukra Gurme, paketlenmiş gıdalarda ülkemizin en kaliteli markalarını İzmitlilerle buluşturuyor. Gıdaya dair aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz mekan, bistrosu ve enfes yemekler eşliğinde uzun sohbetler yapabileceğiniz restoran bölümüyle sizleri bekliyor.

 

İLETİŞİM

Adres: Yahya Kaptan Mah. Sarı Mimoza Cad. No: 11 İzmit/Kocaeli

Telefon: (0262) 333 63 33

Instagram: @sukragurme

NASIL ARANDI: #sukragurme # sukra # pide # tatlı # ramazan # ramazantatlısı # izmit # kocaeli # lezzet # restoran # cafe # fırın # ramazanpidesi

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.