03-05-2024 09:32

Patisserie Nebiyye'den Sevgililer Günü'ne özel pasta: Afrodit

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 24/01/2024
Sevgililer Günü kapıda ve bu özel günü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere Nebiye Patisserie'den muazzam bir lezzet sürprizi geliyor
.stripslashes($urun->baslik).

Nebiye Topuz'un elinden, özel tasarımıyla karşımıza çıkan 'Afrodit' adlı pasta, aşk dolu bir kutlama vaat ediyor.

Beyaz çikolatalı mousse ile doldurulan kalp şeklindeki pasta, içinde gizlediği frambuaz akışkan dolgu ile her dilimde aşkı hissettiriyor. Dışını saran çikolata katmanı, kaliteli çikolatanın eşsiz lezzetini sunarken, pastanın göz alıcı görünümü kırmızı pembe çikolata dokusu ile tamamlanıyor.

Patisserie Nebiyye'nin özgün reçetesiyle hazırlanan bu özel pasta, aşkın çeşitli yönlerini temsil ediyor. Kırmızı pembe çikolata dokusu, beden aşkını ve aşkın kırılgan, aynı zamanda görünen iç ısıtan yanını yansıtıyor. Kalbin üzerine bırakılan altın parçası ise tanrıçanın tacını simgeliyor, adeta aşkın taçlandırılması niteliğinde.

Patisserie Nebiyye'nin 'Afrodit' pastası, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak hazırlandı ve sadece bu özel günde satışa sunulacak. Çiftler, bu eşsiz lezzeti deneyimlemek ve sevdikleriyle paylaşmak için şimdiden yerlerini ayırtabilirler.

Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılacak bu özel pasta için Patisserie Nebiyye'ye bekleniyoruz. Aşk dolu bir gün geçirmek isteyenleri, 'Afrodit' ile buluşturuyoruz. 

İletişim:

+90 535 696 9191

Yenişehir, Çınar Sk. No: 19/A İzmit/Kocaeli

NASIL ARANDI: #nebiyye patisserie # nebiye topuz # izmit # yenişehir # masterchef # sevgililer günü # 14 şubat # pasta # tatlı # hediye

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.