29-03-2024 09:13

Özel Seymen Hız Kesmı̇yor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/09/2022
Özel Seymen Eğitim Kurumları, düzenlediği etkinlikle hem zümre çalıştayını gerçekleştirdi hem de 40’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

Merhum Rahmi Seymen tarafından 40 yıl önce kurulan ve ilimizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelen Özel Seymen Eğitim Kurumları, düzenlediği bir programla hem zümre çalıştayını gerçekleştirdi hem de 40’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı. Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı’nın ev sahipliğinde, Dedeman Kartepe Oteli’nde gerçekleştirilen çalıştaya; İzmit ve Darıca yerleşkelerinin idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

40. YILINI KUTLUYOR

Etkinlikte bir konuşma yaparak Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın 40’ıncı yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, “Bu yıl okulumuzun 40’ıncı yılı. 40 yıl bir işletmenin nitelikle, kendini yenileyerek ve her nesilde kabul görerek varlığını sürdürmesi tesadüf olamaz. Okulumuzun kuruluşunda var olan tutku ve inanç, 40 yıl boyunca artarak devam etti. Aynı inançla ilerleyeceğiz” dedi.

EN BAŞARILI KURUM

Hamiyet Satı, konuşmasına şöyle devam etti: “Kurumumuz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda yetiştirdiği mezunları ve yetiştirmeye devam ettiği tüm öğrencileriyle gurur duyuyor. Bu yıl yine liseye ve üniversiteye giriş sınavlarındaki derecelerimizle bölgenin en başarılı ve büyük kurumu olduğumuzu kanıtladık. İkinci 40’ıncı yıldaki hedeflerimiz ise dürüst, çalışkan, iyi ahlaklı, ben değil biz diyebilen ve bu özellikleri öğrencilere de kazandırabilen öğretmenlerimizle büyük başarılara imza atmaktır”.

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # eğitim # eğitim öğretim # öğrenci #seymen # seymenkoleji öğretmen # başarı # sınav

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.