25-04-2024 12:36

Oto Yıkama ve Korumada Konforun Adı: AYD DETAILING

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/08/2022
Oto yıkama ve koruma alanında sektöre hızlı bir giriş yapan AYD Detailing, aracınızı adresinizden alıp, adresinize teslim ediyor. Müşterilerine her türlü konforu sağlayan AYD, araçlardaki leke ve kokuları giderme noktasında da çok iddialı
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli, oto yıkama ve koruma işlemleri alanında yepyeni bir marka daha kazandı. Katar’dan gelen iş insanı Alaa Abu Hassan’ın yatırımıyla, sektörün tecrübeli isimlerinden Mustafa Çakıcı tarafından Yenişehir Mahallesi’nde açılan AYD Detailing, verdiği üst düzey hizmet ve uygun fiyat politikasıyla araç sahipleri tarafından çok çabuk benimsendi. Müşterilerine en konforlu ve en kaliteli hizmeti sunma prensibiyle yola çıkan AYD Detailing, oto yıkama ve koruma uygulamaları noktasında bir hayli iddialı.

YEPYENİ BİR MARKA

AYD Detailing’de oto yıkama ve detaylı iç-dış temizlik hizmetinin yanı sıra motor yıkama, pasta-cila, seramik kaplama, PPF kaplama, leke ve koku giderme, cam filmi, kaput filmi uygulamaları da yapılıyor. Oto yıkama ve araç koruma alanındaki tecrübesini AYD Detailing çatısı altında Kocaelililerle buluşturan Mustafa Çakıcı, “Katar’dan gelen başarılı iş insanı Alaa Abu Hassan’ın yaptığı yatırım ile benim sektördeki yıllara dayanan tecrübemi birleştirerek Kocaeli’ye yepyeni bir marka kazandırdık. Hiz- met kalitemiz ve müşterilerimize sun- duğumuz imkanlarla çok kısa sürede fark yaratmayı başardık” diyor.

YIKAMADA İDDİALIYIZ

AYD Detailing olarak hizmet verdikleri her alanda iddialı olduklarını da vurgulayan Çakıcı, sözlerine şöyle devam ediyor: “Piyasadaki en kaliteli malzemeleri kullanarak üst düzey bir işçilikle hizmet veriyoruz. Seramik kaplama uygulamamızla araçların boya ömrünü uzatmakla kalmıyor, darbe ve çizilmelere karşı koruma sağlıyoruz. Yaptığımız tüm uygulamalar garantili. Oto yıkamada ve iç-dış temizlik konularında da kendimize çok güveniyoruz. Kullandığımız ürünlerin kalitesi bir yana, araçları yıkadığımız sudaki kireç ve minerallerin ölçümünü dahi düzenli olarak yaptırıyor; yıkamada kullanacağımız şampuanları bu sonuçlara göre seçiyoruz.”

 

ÇIKARAMAYACAĞIMIZ LEKE YOK!

AYD Detailing’de kullanılan ürünler araç boyasına zarar vermeyen, kimyasal içermeyen, doğal ürünler arasından seçiliyor. Mustafa Çakıcı, “Üstün kaliteli temizlik ürünlerimiz ve işinin ehli ekibimizle araçlarda ihtiyaç duyulan temizlik ve hijyeni en üst düzeyde sağlıyoruz. Kullandığımız ürünlere o kadar güveniyoruz ki araçlardaki leke ve istenmeyen kokuların giderilmesi noktasında müşterilerimize garanti veriyoruz. AYD Detailing’in çıkaramayacağı leke, gideremeyeceği koku yok” diyor.

ARAÇ TAKİP FORMU

Tüm işlemlerin büyük bir titizlikle yapıldığı merkezdeki ‘Araç Takip Formu’ uygulaması da AYD Detailing müşterileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Mustafa Çakıcı, bu uygulamanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Araç Takip Formu uygulamamızla araç, yıkanmak üzere bize teslim edildiği andan itibaren detaylı bir incelemeden geçiyor. Silecek ve radyatör suyundan yağına kadar her şeye bakılıyor; eksikleri varsa sahibine konu hakkında bilgi veriliyor.

ARAÇ BAKIM HİZMETİ

Müşterimiz, tespit ettiğimiz eksiklik ya da arızaları kendi servisinde giderebileceği gibi bu hizmeti bizden de alabiliyor. Randevu almaları halinde anlaşmalı olduğumuz servislerin elemanları, ekipmanlarıyla beraber AYD Deteiling’e geliyor; parça değişimleri de dahil olmak üzere araç bakım hiz- metini burada aynı fiyata veriyor. Böylece insanlar araçlarıyla ilgili her türlü hizmeti tek çatı altında almanın konforunu yaşıyor. Amacımız, müşterilerimize en kapsamlı hizmeti en hızlı ve güvenli şekilde vermek.”

ARACINIZI KAPINIZDAN ALIYOR

AYD Detailing’in müşterilerine sağladığı en büyük avantajlardan biri de verdiği vale hizmeti. Merkezin, aracını yıkamaya götürmeye zamanı olmayan ya da buna vakit ayırmak istemeyenler için hayata geçirdiği vale uygulaması, araç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Mustafa Çakıcı, vale hizmetinin ayrıntılarını şöyle anlatıyor: “Vale hizmetimizden tüm müşterilerimiz çok memnun çünkü yoğun iş temposu içinde hiç kimse aracını oto yıkamacılara götürüp, işlemin bitmesini bekleyerek vakit kaybetmek istemiyor.

EK ÜCRET YOK!

Biz de müşterilerimize bu konuda yardımcı olmak istedik. Bizden herhangi bir konuda hizmet almak isteyen müşterimizin aracını belirlediğimiz saatte adresinden teslim alıyor, sigortalıyor ve merkezimize getiriyoruz. AYD Detailing’de gerekli uygulama yapılan araç tekrar müşterimizin istediği adrese teslim ediliyor. Üstelik bu hizmet için yapılan işlem dışında ekstra bir ücret talep etmiyoruz. Özellikle kadın müşterilerimiz bu uygulamamızdan çok memnun.” Mustafa Çakıcı sözlerine, “Kentimizdeki tüm araç sahiplerini AYD Detailing far- kını yaşamak ve indirimli paketlerimizden yararlanmak için merkezimize bekliyoruz” diyerek son veriyor.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # otoyıkama # oto # otomobil # aydotomotiv # temizlik # otobakım

4 ay önce -

Ok

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.