25-04-2024 03:13

MODAYA SOLUK: EDOLİNA AÇILDI

   2 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/08/2022
İki genç girişimci Eda Pestil ve Yasemin Özkan, Leyla Atakan Caddesi üzerinde açtıkları Edolina isimli modaya yeni bir soluk getirdi
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

Çocukluk arkadaşları Eda Pestil ve Yasemin Özkan, hayallerini açtıkları Edolina adlı butikle gerçekleştirdi. Uzmanlık alanı  muhasebe, ithalat ve ihracat olan, aynı zamanda ünlü sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan yardımlaşma platformu Ahbap’ın Kocaeli şehir başkanlığı görevini yürüten Eda Pestil ile sosyal hizmetler uzmanı Yasemin Özkan, her zaman hayalini kurdukları butiği Leyla Atakan Caddesi üzerinde açtı.

MODA TUTKUNLARINA

Modaya olan tutkularının peşinden giden ve Edolina Butik’i hizmete açmak için kurumsal hayata veda eden ikili, İzmit’e oldukça şirin bir butik kazandırdı. Bundan böyle giyimine özen gösteren Kocaelili kadınlara trendlere uygun, en tarz ürünlerle hizmet verecek olan Eda Pestil ve Yasemin Özkan, Edolina’nın açılışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Moda tutkunu İzmitli kadınların yeni adresi Edolina’nın açılışına kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

HAYALLERİMİZ GERÇEK OLDU

Açılış kurdelesini Kocaeli Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Akar ile birlikte kesen Eda Pestil ve Yasemin Özkan, duygularını şu cümlelerle dile getirdi: “Bir butik açmak, sevgili arkadaşım Yasemin ve benim ortak hayalimizdİ. Bu hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için ikimiz de uygun şartların oluşmasını bekledik. İşe önce e-ticaret yaparak başladık, Trendyol ve Instagram üzerinden satış yaptık. Ardından da butiğimizi açtık. Açılışımıza katılarak heyecanımızı ve mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ederiz.

 

ADRES: Karabaş, Leyla Atakan Cd. 5/c D:2.dükkan, 41100 İzmit/Kocaeli

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # moda # tarz # edolina # magaza # ikon # butikmagaza # butikmağaza

2 yıl önce - Mehmet özkan

Güzel kızlarım sizleri çok seviyorum inşallah işleriniz hayal ettiğiniz gibi gibi gider hayat boyu hep dost kain

2 yıl önce - Adile ertosun

Hayırlı uğurlu bereketli olsun tebrik ediyorum böyle güzel bir butik açtığınız için

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.