25-04-2024 00:25

No 2 Butik 4. Şubesini Symbol’de açtı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/09/2021
Çocuk giyim alanında kentimizin bir markası haline gelen NO 2 Butik’in 4. şubesi Symbol Alışveriş Merkezi’nde açıldı, 5. şube için hazırlıklar başladı
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizde çocuk giyim modasına yön veren NO 2 Butik’in, bundan 7 yıl önce Soydan İş Merkezi’nin zemin katında, küçücük bir dükkanda başlayan yolculuğu hız kesmeden devam ediyor. İlimizin yetiştirdiği genç girişimcilerden Esma Ceylan İndolu ile Serdar Meçkeli’nin sahibi olduğu NO 2 Butik, açıldığı ilk günden itibaren gerek kız ve erkek çocuklar için getirdiği özel tasarım kıyafetler gerekse kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla kısa sürede anne ve babaların vazgeçilmez alışveriş noktalarından biri haline gelmişti.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE

Aradan geçen zamanda Soydan İş Merkezi’nin zemin katındaki dükkana sığamayan NO 2 Butik, müşterilerine daha geniş ve ferah bir mekanda hizmet verebilmek için Belsa Plaza’nın zemin katındaki yerine taşınmıştı. Esma Ceylan İndolu ve Serdar Meçkeli, NO 2 Butik’in gördüğü yoğun talep üzerine franchise tekliflerine de kayıtsız kalamamış, iki ayrı bayilik vermişti. Yıllar içinde büyüme grafiğini hızla yükselten NO 2 Butik, 4. şubesini bundan 4 ay önce Symbol Alışveriş Merkezi’nin içinde hizmet açtı.

ÇOK MODERN VE ŞIK

Esma Ceylan İndolu ile Serdar Meçkeli, Symbol Alışveriş Merkezi’nin 1. katında açtıkları 100 metrekare büyüklüğündeki mağaza için iki ayrı mimarla çalıştı. Esma Ceylan İndolu’nun eşi İndolu Metal’in sahibi Sefa İndolu’nun da katkılarıyla ortaya son derece modern ve şık bir mağaza çıktı. 500’ün üzerinde farklı ürün seçeneğinin yer aldığı mağazada, alışverişe gelen misafirlerin ağırlandığı, çeşitli ikramların yapıldığı bir oturma grubu ile çocukların keyifli vakit geçirdiği mini bir oyun alanı da bulunuyor.

0-16 YAŞ GRUBU İÇİN

İki ortak, mağazanın yönetimini de konusunda uzman, profesyonel bir isme bıraktı. Ufuk Yüksel’in mağaza müdürü olarak görev yaptığı Symbol AVM’deki mağazada Başak Bayrak Erdin, Ayşe Özek, Esra Canpolat ve Zeynep Özdemir müşterileri en iyi şekilde ağırlıyor. 0-16 yaş grubuna hitap eden mağazada kız ve erkek çocuklar için hiçbir yerde bulamayacağınız özel tasarımlar yer alıyor. Ürünlerin özelliği ise hem kaliteli hem de doğal malzemeden üretilmiş olması. Çocukların sağlığını her şeyden üstün tutan iki ortak, boyalı ve baskılı ürünlerden uzak duruyor.

İŞTE BAŞARININ SIRRI

Aynı zamanda çok iyi arkadaş olan ve kurdukları markanın başarısı için canla başla çalışan Esma Ceylan İndolu ile Serdar Meçkeli, başarılarının sırrını şöyle açıklıyor: “Öncelikle çok iyi analizler yapıyor, ürünlerimizi ona göre getiriyoruz. Çocuk giyim modasını ve her sezon öne çıkan trendleri yakından takip ediyoruz. Çok çalışıyoruz, ürünlerimizi bizzat kendimiz giderek, yerinde seçiyoruz. Ürünlerimizin kaliteli ve doğal malzemelerden üretilmiş olması da başarımızdaki en önemli etkenlerden biri.”

HER BÜTÇEYE UYGUN

Haftada iki kez yeni ürünlerin geldiği NO 2 Butik’i öne çıkaran etkenlerden biri de kaliteli ürünlerin uygun fiyata satışa sunulması. NO 2 Butik’te her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün. Okulların açıldığı şu günlerde kreş ve anaokulu öğrencileri için eşofman takımları ve çantaların raflardaki yerini aldığı NO 2 Butik’te çocuk aksesuarları da bulunuyor. NO 2 Butik yaptığı anlaşma gereği Brisa, GoodYear, Kordsa ve Pirelli çalışanlarına çekle alışveriş imkanı da sunuyor.

5. ŞUBE YOLDA

NO 2 Butik’i yaptıkları başarılı girişimlerle kentimizin bir markası haline getiren Esma Ceylan İndolu ile Serdar Meçkeli, dur durak bilmiyor. 5. şube için kolları sıvayan iki ortak ilimizdeki başka bir AVM’de de NO 2 Butik’in yeni bir şubesini açmak için kolları sıvadı. Bu arada şehir dışından gelen franchise taleplerini değerlendiren iki ortak, Kocaeli’nin markası olan NO 2 Butik’in adını şehir dışında da duyurmaya kararlı.

 

İLETİŞİM

Çarşı şube: Ömerağa Mahallesi Belsa Plaza zemin kat İzmit/Kocaeli

Symbol AVM: Ovacık Mahallesi

Yahya Kaptan karşısı D-100 Karayolu üzeri Symbol AVM 1. kat İzmit/Kocaeli

Instagram: no2butik

NASIL ARANDI: #no2butik #sembolavm #symbolavm #çocukgiyim #4.şube #kocaelimarkası #çocuktarz #sonmoda #soydanişmerkezi #esmaceylanindolu #serdarmeçkeli #kızçocuk #erkekçocuk

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.