25-04-2024 08:16

Nar Ağacı Shop’tan Bir Yenilik Daha Tadı Damakta Kalan Aşklar Serisi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
Açıldığı günden beri fark yaratan ürünleriyle adından söz ettiren Nar Ağacı Shop, bu kez de ‘Tadı damakta kalan aşklar’ serisiyle ses getirdi
.stripslashes($urun->baslik).

RÖPORTAJ: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

Genç girişimci Sinem Yelboğa tarafından 2020 yılında kurulan Nar Ağacı Shop satışa sunduğu sağlıklı, doğal, besleyici ve çok lezzetli ürünlerle adını her geçen gün daha geniş bir kesime duyuruyor. Ürettiği kurutulmuş meyveler, kuru meyve tozları, kuruyemişler, kuruyemiş unları, nefis çikolata ve drajelerle hem damak tadına uygun sağlıklı atıştırmalar hem de sevdikleri için lezzetli hediyelikler arayanların ilk adresi olan Nar Ağacı Shop şimdi de karşımıza ‘Tadı damakta kalan aşklar’ serisiyle çıktı.

TAM NOT ALDI

Başarılı iş kadını Sinem Yelboğa’nın, edebiyat tarihimizde adına şiirler yazılan kadınlardan esinlenerek, kurutulmuş meyve ve çikolatalarla tasarladığı ‘Tadı damakta kalan aşklar’ serisi, hem görselliği hem de lezzetiyle görenlerden yine tam not aldı. Sinem Yelboğa, ‘Tadı damakta kalan aşklar’ serisi fikrinin nasıl doğduğunu şöyle anlatıyor: “Kurulduğu günden beri Nar Ağacı Shop’ta satışa sunduğumuz ürünlerin tazeliğine ve lezzetine olduğu kadar görselliğine de önem veriyoruz.

BÜYÜK AŞKLARDAN ESİNLENDİK

Özellikle hediyelikler konusunda hem ürünlerimiz hem de ambalajlarımızla yapılmayanı yapmayı, fark yaratmayı, müşterilerimizin karşısına yeniliklerle çıkmayı seviyoruz. Bu anlamda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni serimiz ‘Tadı damakta kalan aşklar’ da bu çalışmanın yeni ürünü. Dört ayrı konseptte aranjmandan oluşan bu seriyi tasarlarken edebiyat tarihimizde adına şiirler yazılmış kadınlardan, o şiirlerdeki dizelerden ilham aldık. Her bir aranjmanımıza, büyük şairlere, en unutulmaz şiirlerini yazdıran kadınların isimlerini verdik.”

DÖRT FARKLI ARANJMAN

Nar Ağacı Shop’un ‘Tadı damakta kalan aşklar’ serisi, Sinem Yelboğa’nın bizzat kuruttuğu meyveler ve nefis çikolatalarla tasarlanmış rengarenk aranjmanlardan oluşuyor. Son derece şık ambalajlarla satışa sunulan ürünler, kişiye özel hazırlanabildiği gibi kurumsal firmalar tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. İçerikleri aynı, gramajları ve tasarımları farklı 4 aranjmandan oluşan seri, davet sofraları için de oldukça şık bir seçenek. Üstelik paket içerikleri kişiselleştirilebiliyor, kişinin arzusuna göre içindeki ürünler değiştirilebiliyor.

BURAM BURAM ROMANTİZM

Sinem Yelboğa, “Tadı damakta kalan aşklar serisindeki aranjmanlarımız hem eşlerine ya da sevgililerine şık bir jest yapmak isteyenler hem de kurumsal firmalar tarafından beğenildi. Ürünlerin her birine adına şiirler yazılmış o güzel kadınların ismi verildi. Aranjmanlar sahiplerine o şiirler ile birlikte teslim ediliyor. Buram buram romantizm kokan bu hediyelikler konsepti, görselliği ve lezzetiyle şimdiden fark yarattı” diyor. ‘Tadı damakta kalan aşklar’ serisi Lavinya, Tomris, Vera ve Maria isimleriyle satışa sunuldu.

SİPARİŞ ÜZERİNE

Aranjmanlar Özdemir Asaf’ın Lavinya’ya, Cemal Süreya’nın Tomris’e, Nazım Hikmet’in Vera’ya ve Atilla İlhan’ın Maria’ya duyduğu aşktan ve bu aşklar için kaleme alınmış şiirlerden ilham aldı. Sinem Yelboğa, her bir aranjmanı sipariş üzerine taze taze hazırlıyor. Bunun için Nar Ağacı Shop’a iki gün öncesinden sipariş vermek yeterli. Sinem Hanım Gölcük, Başiskele ve İzmit bölgelerinden gelen tüm siparişleri yerlerine bizzat ulaştırıyor. Lavinya hariç, serideki tüm ürünler kargoyla Türkiye’nin her noktasına gönderilebiliyor.

Adres: Barbaros Mah. Atatürk Cad. No:51 Başiskele/KOCAELİ

Telefon: 0533 278 47 79

@nar_agaci_shop

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # mağaza # çikolata # naragacı #aranjman

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.