03-05-2024 12:51

Nalan Sarı Pilates Stüdyo yeni yerinde hizmete açıldı!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 22/02/2024
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren Nalan Sarı Pilates Stüdyo, yeni adresinde kapılarını açtı. Başkan Şener Söğüt'ün katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde stüdyonun geniş hizmet yelpazesi ve modern atmosferi beğeni topladı
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli'nin gözde ilçelerinden biri olan Körfez'de faaliyet gösteren Nalan Sarı Pilates Stüdyo, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Nergiz Caddesi'nde ki yeni adresinde düzenlenen açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilere açtı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, stüdyonun yeni adresinde düzenlenen etkinliğe katılarak, açılış kurdelesini kesti.

GENİŞ VE MODERN SALONDA SAĞLIKLI YAŞAMIN ADRESİ: NALAN SARI PILATES STÜDYO

Stüdyonun 380 metrekarelik geniş salonu, 7 deneyimli eğitmeni ve sunduğu çeşitli hizmetlerle Nalan Sarı Pilates Stüdyo, sağlıklı yaşam arayışında olanlara kapılarını açtı. 

BAŞKAN SÖĞÜT: "KÖRFEZ'İN SAĞLIKLI YAŞAMINA KATKI SUNUYOR"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, açılışta yaptığı konuşmada stüdyonun bölgedeki önemine vurgu yaparak, sağlıklı yaşam ve fitness konusundaki çabalarından dolayı Nalan Sarı ve ekibine teşekkür etti.

MÜŞTERİLERDEN OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER: "FERAH VE MODERN BİR ORTAM"

Açılışa katılan müşteriler, stüdyonun yeni adresindeki geniş ve modern atmosferini beğenerek, sağlıklı yaşam yolculuklarına burada devam etme kararı aldıklarını ifade ettiler.

STÜDYO SAHİBİ NALAN SARI: "HEYECANLIYIZ, SAĞLIKLI YAŞAMDA YANINIZDAYIZ"

Nalan Sarı, açılışta yaptığı konuşmada stüdyonun yeni adresinde daha geniş ve modern bir ortamda hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, Körfez halkını stüdyolarına beklediklerini söyledi.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.