18-04-2024 15:09

Minikler atölyede

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 28/04/2021
ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları anasınıfı ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri atölye çalışmalarını okul bahçesinde öğretmenlerinin hazırladığı farklı projelerle eğlenerek gerçekleştirdiler
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: REHA KÜÇÜKÖZLER

 

 

 

ARI KÜVETİ

         

Minik öğrenciler drama atölyesi çalışmaları için bahar aylarının güzel günleriyle okul bahçesine çıktılar. “Arı küveti” temasını işlerken arıların bal yapımından çiçeklere, ağaçlara ve doğal yaşamın çeşitli alanlarına sağladığı katkıyı öğrendiler. Öğretmenlerinin yardımıyla çeşitli deneyimler gerçekleştiren öğrenciler, arıların yaşamlarını sürdürmesi için temiz doğaya ve temiz suya ihtiyacı olduğunu burada daha iyi öğrendiler. Çocuklar oluşturdukları “Arı küveti” ile doğal yaşama dikkat çekerek, herkesin katkıda bulunmasını istediler.

 

MİNİK FOTOĞRAFÇILAR

 

Anasınıfı 5 yaş öğrencileri ise görsel sanatlar dersinde farklı bir çalışmaya imza attılar. 3 boyutlu maket tasarımı yapmayı öğrenen minikler atık malzemelerle hayal gücü ve yetenekleriyle birbirinden güzel fotoğraf makineleri yapmayı başardılar. Minikler, öğretmen ve arkadaşları ile çevrelerindeki çeşitli objelerin fotoğraflarını çekerken eğlenceli güzel saatler geçirdiler.

 

NASIL ARANDI: #odtü gv özel kocaeli okulları #eğitim # anaokulu #ilkokul #etkinlik #arı küveti

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.