25-04-2024 22:23

Mavi Diş büyüyor

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/12/2022
Yahyakaptan Mahallesi'nde bulunan Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ADSM ruhsatı ile bünyesine yeni birimler dahil etti.
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

Sektörün öncü markalarından biri olan Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ADSM ruhsatı alarak poliklinikten merkeze dönüştü. 12 yıldır Yahyakaptan bölgesinde hizmet veren Mavi Diş, ADSM ruhsatı ile bünyesine sedasyon, genel anestezi ve dijital diş hekimliği birimlerini dahil etti. Kattığı yeniliklerle her yaş grubuna hitap eden merkez artık bünyesinde ameliyat yapabilecek.

PROTOKOLDEN BİRÇOK İSİM

Başarısını muhteşem bir açılış organizasyonuyla taçlandıran Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurucu ortaklar Uzm. Dt. Emin Altiti, Dt. Başar Turgut, Eda Altiti, Dt. Betül Koç, Uzm. Dt. Özge Keleş ve Uzm. Dt. Ayşenur Tanıdır’ın sevinçli gününe; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Ünal Özmural ve Dilek Yalçın, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve davetliler katıldı.

BÜYÜKAKIN: “TEŞEKKÜR EDERİM”

Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında; " Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kentimizde 12 yıldır hizmet veren güzel bir sağlık kuruluşu. Yeni bir heyecana yolculuğa hazırlanıyorlar. Şehrimize değer kattığınız için güzel hizmetler verdiğiniz için ve bundan sonra da vereceğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum. İnşallah bu ve buna benzer mekanların şehrimize değer katmaya devam ettiği daha güzel günleri hep birlikte yaşarız” dedi.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

2 yıl önce - İzmitli

Maşallah, Bu güzel müesseseye teşekkür eder, başarılarının ve bu şehire hizmetlerinin devamını diler, tebrik ederim.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.