26-04-2024 15:41

Mavi Diş, 11. Yaşını kutladı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 19/01/2022
Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kuruluşunun 11. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, yeni yıla da erken ‘merhaba’ dedi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

Dr. Dt. Emin Altiti, işletme müdürü Eda Altiti ve Dr. Başar Turgut tarafından kurulan, 2015 yılında Dt. Betül Koç’un, 2020 yılında ise Uzm. Dt. Özge Köy ve Uzm. Dt. Ayşenur Tanıdır’ın ortak olmasıyla kadrosunu daha da güçlendiren Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin 11’inci kuruluş yıl dönümü ve yeni yıla merhaba yemeği Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleşti. Poliklinik yönetiminin, uzman diş hekimlerinin ve asistanların katıldığı davet, renkli görüntülere sahne oldu.

GÜNCEL TEDAVİLER

Gecenin açılış konuşmasını yapan Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucularından Dr. Dt. Emin Altiti, “Açıldığımız günden bu yana kalite, güven ve memnuniyet unsurlarını birinci ilkemiz olarak benimsedik. Ekipman ve donanım olarak kendimizi her geçen gün yeniledik. Güncel tedavi yaklaşımlarını takip ederek, hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla standartlarımızı yükselttik. Ülkemizde sayılı klinikte var olan dijital laboratuvarımızı da iki yıl önce kurduk” dedi.

YENİ YIL HEDİYESİ

Dr. Dt. Emin Altiti, “2022 yılının pandeminin sona erdiği ve sevdiklerimizle kucaklaştığımız bir yıl olmasını diliyorum”

diyerek, konuşmasını sonlandırdı. Daha sonra poliklinik çalışanlarına yeni yıl hediyesi takdim eden Dr. Dt. Emin Altiti, herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hediye takdiminin ardından poliklinikte görev yapan hekimlerin çekimlerinden derlenen kamera arkası görüntüleri tüm davetlileri kahkahalara boğdu. Özel Mavi Diş çalışanları gecede hem 11. yaşı hem yeni yılı coşkuyla, eğlenerek karşıladı.

 

NASIL ARANDI: #mavidiş #11.yıl #özelmaviağızvedişsağlığı #yeniyıl #kutlama #yemek #davet #eğlence #hediye #coşkuylakutlandı #kocaelilife #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.