29-03-2024 09:00

Lina'ya Rüya Gibi Doğum Günü

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 09/06/2022
Hakan ve Pelin Tanrıöven’in dünyalar güzeli kızları Lina, 8’inci yaşını rüya gibi bir doğum günü partisiyle karşıladı
.stripslashes($urun->baslik).

ROBATECH firmasının Türkiye satış mü- dürü olarak görev yapan Hakan Tanrıöven ile halkla ilişkiler uzmanı Pelin Tanrıöven’in biricik kızları Lina, bir yaş daha büyüdü. Tanrıöven çifti, güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan kızları Lina’nın 8’inci yaş günü için rüya gibi bir doğum günü partisi planladı. Başiskele sahilinin güzide mekanı Diva Garden’da, Elif Şahin Organizasyon imzasıyla gerçekleşen parti; aile fertlerini, çiftin yakınlarını ve Lina’nın en sevdiği arkadaşlarını bir araya getirdi.

DİSCO KONSEPTİ

91 kişilik bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen ‘disco’ konseptli partide, Lina’nın kostümünden süslemelere, ikramlardan pastaya kadar her detay büyük bir incelikle düşünülmüştü. Melis Kaptanoğlu Kids tarafından özel olarak tasarlanan elbisesinin içinde bir peri kızı kadar güzel görünen Lina, Kurabiye Merkezi tarafından hazırlanan pastasının mumlarını sevinçle üfledi. Gün boyunca, tüm sevdikleriyle birlikte harika bir gün geçiren, arkadaşlarıyla eğlenceye doyan Lina, günün sonunda bu muhteşem parti için anne ve babasına teşekkür etmeyi unutmadı.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # dogumgunu # lina # ruyagibi # parti # disco

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.