26-04-2024 01:00

Alkışlar Özel Seymen'e

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 09/06/2022
Özel Seymen Koleji, Bahar Şenliği’nden elde ettiği geliri, iki ayrı sosyal sorumluluk projesine bağışladı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

İlimizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan ve hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Özel Seymen Koleji, kuruluşundan bu yana düzenlediği Spring Fest’i (Bahar Şenliği) bu yıl ‘40’a 1 Kala’ sloganıyla gerçekleştirdi. Şenlik kapsamında Özel Seymen Eğitim Kurumları İzmit Rahmi Seymen Yerleşkesi’nin bahçesinde rengarenk stantlar açıldı, oyun parkurları kuruldu, çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli atölyeler düzenlendi.

GELİRİ BAĞIŞLADILAR

Özel Seymenli öğrenciler bahçeye kurulan oyun parkurlarında eğlenceli vakit geçirirken, düzenlenen yarışmalarda kıyasıya mücadele etti. Veliler de bir yandan atölyelere katılırken bir yandan da çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle şenlenen, konserlerle renklenen Bahar Şenliği aynı zamanda güzel bir amaca da hizmet etti. Şenliğin tüm geliri ‘SMA değil Barkın kazansın’ ve ‘Kalben Derneği Çocuk Köyü’ kampanyalarına bağışlandı.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # seymenkoleji # seymen # bagıs # baharsenligi # bahar

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.