18-04-2024 18:34

Lezzet avcıları için yeni bir mekan; Patisserie Nebiyye

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 09/04/2021
Katkısız hamur işi ve lezzetli tatlılarıyla lezzet avcılarının müdavimi olacağı Patisserie Nebiyye kapılarını açtı
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Tilbe Gün 

 

Girişimci iş kadını Nebiye Topuz, pandemi sürecinde çok önemli bir adım attı ve İzmit’e lezzet avcılarının müdavimi olacağı bir işletme kazandırdı. Uzun yıllardır evinde yapıp, Instagram üzerinden satışa sunduğu pasta, kek ve hamur işi ürünlerini daha çok insana tattırmayı hedefleyen Nebiye Topuz, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde şirin mi şirin bir pastane açtı. Patisserie Nebiyye adını taşıyan,74 metrekarelik işletmesinde aynı anda 20 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip olan Nebiye Hanım, damak tadına düşkün olan herkesi bekliyor.

EĞİTİMİNİ ALDI

‘Tutkuyla hazırlanan artizan lezzetler’ sloganıyla yola çıkan Nebiye Hanım, “Küçük yaşta anneannemi izleyerek yemek yapmayı öğrendim. Anneannemin eli çok lezzetliydi, ondan el aldım diyebilirim. Zaman içinde kendimi geliştirdim, arkadaşlarım yaptığım tatlıları ve hamur işlerini çok beğenince sosyal medyadan satışını yapmamı önerdiler. Ben de satışa başlamadan bu işte ustalaşmak istedim ve 2 yıl önce Mutfak Sanatları Akademisi’nde 1 yıllık pastacılık eğitimi aldım. İşin inceliklerini öğrendim ve sonrasında kendime yer açmak için mekan araştırmasına başladım” dedi.

LEZZETLİ ÜRÜNLER

Yenişehir Mahallesi’ndeki şirin dükkanında birbirinden lezzetli brownie, cheesecake, yaş ve kuru pasta, ekşi mayalı ekmek, tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri, kiş ve börek çeşitleri ile aklınıza gelebilecek sayısız ürünü bizzat yaparak satışa sunan Nebiye Hanım, ürünlerinde hiçbir katkı maddesi kullanmadığını söyledi. Nebiye Hanım, “Ürünlerimde tamamen doğal ve taze malzemeler kullanıyorum” diye konuştu.

RAMAZAN’DA EVLERE SERVİS

Ramazan ayında evlere servis imkanı olduğunu söyleyen Nebiye hanım, “Ramazan sofralarında gerek tatlı gerekse tuzlu ürünlerimle olacağım. Ürünlerimi bir kez tadanların müdavimi olacağından eminim. Bu konuda iddialıyım” ifadelerini kullanarak farklı bir lezzet arayanları Patisserie Nebiyye’ye beklediğini sözlerine ekledi.

 

İLETİŞİM

Adres: Yenişehir Mahallesi Çınar Sokak No:19 İzmit/Kaocalei

Tel: 0535 696 91 91

Instagram: nebiye_topuz

NASIL ARANDI: #nebiye topuz #Patisserie Nebiyye #pastane #lezzet #tatlı #pasta #ekmek #ekşi maya #kurabiye #börek #hamur işi #izmit #kocaeli

2 yıl önce - SEZAR YILDIRIMER

Bu tür işletmelerde hijyen en önemli olgu ki, bunun için gösterilen özeni içeri ilk adımınızı attığınızda hissediyorsunuz. Görsel açıdan mükemmel sunumla ikram edilen lezzetler nefis, insanı kendinden alıyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu bu mekânın kesinlikle müdavimiyim.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.