03-05-2024 16:11

KYÖD öğrencileri mezun oldu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/07/2021
Özel Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri başarılı geçen eğitim dönemini mezuniyet töreni ile taçlandırdılar
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: Reha KÜÇÜKÖZLER        

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kocaeli Okulları KYÖD Ortaokulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle 8 sınıf öğrencilerini lise yaşamlarına uğurladı. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine vakıf yöneticileri, öğretmenle, aileler ve mezun öğrenciler katıldılar.

MEZUN OLDULAR

Heyecan, mutluluk kadar hüznün bir arada yaşandığı bu özel tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. KYÖD Ortaokulu mezun öğrencileri; hayatlarında bilinçli seçimler yapabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve anlayışla donanımlı bireyler olarak aktif bir eğitim süreci geçirmenin mutluluğu ile hep birlikte mezuniyet andını okudular. Okul flamasını alkışlarla alt devre arkadaşlarına teslim ettiler.

KEPLER HAVAYA

Vakıf yöneticileri ve okul idarecilerinin öğrencilerini kutlayan konuşmaları ardından takdir dolu alkışlar arasında diplomalar verildi. Heyecan ve coşkunun doruğa çıkmasıyla kepler havaya atıldı. Kutlama pastasının kesilmesiyle başlayan ikramda başarılı eğitimin ve güzel arkadaşlıkların devamı dileği ile balonlar uçuruldu.

Tören öğrencilerin birbirleriyle vedalaşmasıyla sonlandı.

 

NASIL ARANDI: #kyöd #odtü #geliştirmevakfı #ortaokul #eğitim #mezuniyet #tören #eğitim #vakıf #rehaküçüközler

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.