25-04-2024 15:57

KOİDER, Ata’nın huzurundaydı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/06/2023
Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri; Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret etti
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (KOİDER) 3. dönem yönetim kurulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Anıtkabir’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. KOİDER 3. Dönem Başkanı Nihan Çakıcı liderliğinde organize edilen ziyarette, yönetim kurulu başkan yardımcısı Dilber Yalçın, eğitim komisyon başkanı Şennur Zengin, organizasyon komisyon başkanı Ayşe Sayan, network komisyon başkanı Tuba Aydın, sosyal sorumluluk komisyon başkanı Sevim Baymak, girişimcilik komisyon başkanı Esma Şengüler ile KOİDER üyelerinden Burçin Çangal, Ayşegül Özdemir, Burcu Bayram, Leyla Kılıç, Leyla Hamza Dalmış da hazır bulundu. KOİDER’e, Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Canan Karalar Yüksel ve derneğin üyeleri de eşlik etti.

DEFTERİ İMZALADI

Ziyaret sırasında Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzalayan KOİDER Başkanı Nihan Çakıcı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e şu cümlelerle teşekkür etti:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Aziz Atatürk, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin 3. dönem başkanı,  yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte  huzurunuzda olmaktan büyük onur duymaktayız.

Türk kadınına sağladığınız haklarla bizlere ışık, umut ve güç kaynağı oldunuz. Ülkemizin sağlam temeller üzerinde ilerlemesi ve gelişmesi için hedefimize koyduğunuz ilkelerle bizlere, laikliğin, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin, uygarlığın ve çağdaşlık yönünde ilerlemenin vazgeçilmez bir zorunluluk olduğunu öğrettiniz.

Toplumumuza gösterdiğiniz ‘muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma’ hedefi doğrultusunda iş kadınları temsilcileri olarak, kurucusu olduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında başardığınız devrimler ve atılımlara sonuna kadar sahip çıkacak, size ve eserlerinize yine sizin ışığınızla yürümeye devam edeceğiz.

Bizlere çağdaş uygarlık hedefine yönelik bir devlet ve toplum yapısının temelini armağan eden zat-ı âlinizi ve mücadelenize destek veren arkadaşlarınızı her daim minnetle anıyoruz.

Ruhunuz şad olsun.”

NASIL ARANDI: #koider # ankara # mustafa kemal atatürk # kocaeli iş kadınları ve yöneticileri derneği # anıtkabir

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.