25-04-2024 13:27

KOİDER Ata’nın huzurunda

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/12/2021
Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER), Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümünde Anıtkabir’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıldönümünde Anıtkabir’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Nilgün İrteni Yılmaz öncülüğünde düzenlenen programa Nihan Çakıcı, Zuhal Sözer, Hilal Şahinarslan, Evrim Atasoy Ürük, Fulya Kılıçoğlu, Sümeyra Candan, Esra Karakaş, Emine Çelik, Funda Tüfekçioğlu, Leyla Kılıç, Ece Aslı Kocabaş, Şennur Zengin, Ebru Gücin ve Pelin Horozal katıldı.

ÇELENK BIRAKTI

Büyük Önder Atatürk’ün manevi huzurunda bulunmanın heyecanını ve gururunu yaşayan KOİDER üyeleri, Anıtkabir’de resmi törenle karşılandı. Üzerinde derneğin adının yazılı olduğu ve Anıtkabir’de görevli Mehmetçikler tarafından taşınan çelenk ile birlikte Ata’nın manevi huzuruna çıkan KOİDER üyeleri, çelengi mozoleye bırakırken duygu dolu anlar yaşandı. Yapılan saygı duruşunun ardından, KOİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün İrteni Yılmaz, Anıtkabir özel defterini imzaladı. 

HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Yılmaz, deftere yazdığı notta şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılında, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği üyeleri olarak manevi huzurundayız. Çalışan, üreten, muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkmayı hedefleyen çağdaş Türk kadını olarak; bizlere tanımış olduğunuz haklara sahip çıkacağımıza; Türk kadınının gücünü artırmak adına var gücümüzle çalışacağımıza; Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacağımıza söz veriyoruz. Sonsuz sevgi ve saygılarımızla…”

Resmi törenin tamamlanmasının ardından Anıtkabir’deki ziyaretlerine devam eden KOİDER üyeleri, Anıtkabir Cumhuriyet Müzesi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

NASIL ARANDI: #koider #atanınhuzurunda #mustafakemalatatürk #kocaeliişkadınlarıderneği #çelenktakdimi #anıtkabir #ankara #tören

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.