25-04-2024 01:05

Seymen Koleji’nin 40’a 1 kala coşkusu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/12/2021
Özel Seymen Eğitim Kurumları, düzenlediği etkinlikle hem Öğretmenler Günü’nü hem de 39’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

Bundan 39 yıl önce merhum Rahmi Seymen tarafından kurulan ve ilimizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelen Özel Seymen Eğitim Kurumları, düzenlediği bir programla hem Öğretmenler Günü’nü hem de kuruluş yıldönümünü kutladı. Double Tree by Hilton Kocaeli’de, Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye; Double Tree by Hilton Kocaeli otelinin kurucusu ve Hamiyet Satı’nın eşi Murat Mustafa Satı, Özel Seymen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Seymen, Mahir Seymen ve eşi Arzu Seymen, Mali İşler Koordinatörü Cevdet Turan, İzmit ve Darıca yerleşkelerinin idarecileri ve öğretmenleri katıldı. 

Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı öncülüğünde ‘40’a 1 Kala’ sloganıyla gerçekleştirilen gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan kurum çalışanları, hazırlanan programla oldukça keyifli saatler geçirdi. Özellikle öğretmenlerin çocukluk fotoğraflarıyla oluşturulan slayt gösterisi geceye büyük neşe kattı. Programda bir konuşma yapan Satı, öğretmenlere verdiği değeri vurgulayarak, “39 yıl önce babam, merhum Rahmi Seymen’in kurduğu değerlerle yol alıyoruz. ‘40’a 1 Kala’ sloganıyla, birlikte hep yeni sözler söyleyecek, yine özgün projelerle yol alacağız. 

GURUR DUYUYORUZ

‘Duygu dostu’ ve ‘Doğa temelli’ okul projelerimizle, müfredatımızı temelden güncelleyecek, ‘sürdürülebilirlik’ projelerimizle yine insana, topluma ve dünyaya güzellikler katacağız. 40’ıncı yılımıza 1 kala her zaman bilimin ışığında, Atatürk’ün ilkeleriyle yetiştirdiğiniz öğrencilerimizle gurur duyuyor; Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın dününde ve bugününde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Gecede, Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda 10 yılı aşkın süredir çalışan idareci ve öğretmenlere birer plaket takdim edildi. İzmit Rahmi Seymen Yerleşkesi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Gülistan Tireli, Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi Lise ve Ortaokul Müdürü Yalçın Uzuner, Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi İdari Koordinatörü Rahim Gül, İzmit Rahmi Seymen Yerleşkesi öğretmenleri Gülşah Büyüktombak, Ebru Yücel, Mehmet Gençer, Gamze Deviren; Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi öğretmenleri Ali Suat Güven, Deniz Çevik Gönül, gecede plaket alan isimler oldu. Plaket takdiminin ardından gönüllerince eğlenen eğitimciler, ses sanatçısı Erdi Akyüz’ün şarkılarıyla coştu.

 

NASIL ARANDI: #seymenkoleji #40a1kala #öğretmenlergünü #yemek #davet #kutlama #eğlence #öğretmenlergünüyemeği #yıldönümü #plaket #doubletreebyhilton

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.