19-06-2024 17:16

Kocaeli Life Genel Yayın Müdürü Zeynep Akar, Anneler Günü Semineri’nde öğrencilerle buluştu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 10/05/2024
Kocaeli'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Ortaokulu ve Lisesi, t-MBA seminerleri kapsamında gerçekleştirdiği özel etkinlikte Kocaeli Life Genel Yayın Müdürü Zeynep Akar'ı ağırladı
.stripslashes($urun->baslik).

Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Ortaokulu ve Lisesi, t-MBA seminerleri kapsamında gerçekleştirdiği özel etkinlikte Kocaeli Life Genel Yayın Müdürü Zeynep Akar'ı konuk etti. Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen seminerde Akar, annelik ve iş hayatı deneyimleri üzerine değerli bilgiler paylaştı.

GAZETECİLİK ÜZERİNE İPUÇLARI

Seminer boyunca Zeynep Akar, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Akar, annelik ve iş hayatını nasıl dengelediğini, kariyer yolculuğunda karşılaştığı zorlukları ve başarı sırlarını paylaştı. Özellikle gazeteci olmayı hedefleyen gençler için mesleki ipuçları veren Akar, gazeteciliğin önemini anlatarak bu hedef doğrultusunda iyi bir gazetecinin çok okuması gerektiğine vurgu yaptı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Seminer sonunda Özel Başiskele Bilim Doğa Koleji Ortaokulu ve Lisesi Müdürü Burcu Beşer, Zeynep Akar'a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Beşer, yaptığı konuşmada Akar'ın, başarıya giden yolda gençler için ilham verici bir rol model olduğunu belirtti. Akar'ın annelik ve iş hayatını başarıyla dengeleme yeteneğiyle öğrencilere önemli bir örnek teşkil ettiğini ifade etti. Seminer, gençlerin vizyonlarını genişletmelerine ve kariyer hedeflerine ışık tutmalarına olanak sağladı.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.