27-04-2024 00:23

Kocaeli Kaya güvencesiyle: herkesemobilite.com.tr

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/04/2021
Kocaeli Kaya, herkesemobilite.com.tr adlı e-ticaret sitesiyle Türkiye’nin dört bir yanına motorlu araç satışı yapıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu bünyesinde ‘hareket özgürlüktür’ mottosuyla kurulan herkesemobilite.com.tr adlı e-ticaret sitesi; elektrikli bisikletten ATV’ye kadar son model ve en üst teknolojilerle donatılmış, ekonomik ve çevreye uyumlu motorlu araçların satışına başladı.

Kocaeli Kaya güvencesiyle tüm Türkiye’ye satış yaptıklarını söyleyen Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu’nun 3. kuşak yöneticisi Hamdi Kaya, ‘Herkese Mobilite’yi Kocaeli Life’e anlattı.

 

GÜVEN VE KALİTE

“Kocaeli Kaya olarak önceliğimiz güven ve kalitedir” diyen Hamdi Kaya, “Bunun için tüm iştiraklerimizde sektörün önde gelen firmalarıyla işbirliği yapıyoruz. ‘Herkese Mobilite’yi planlarken de bunu göz ardı etmedik. Dünyada ve ülkemizde sektörün lider firmalarıyla anlaşmalar yaptık. Şu an için Citycoco, CityMate, KTM, RKS, Kuba, Benelli, Husqvarna, Schuberth, AGV, ARI, LS2, Dainese markalarıyla hizmet veriyoruz” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE

Yeni e-ticaret sitesinde tüketicilerin elektrikli bisiklet, scooter, motosiklet, ATV, UTV ve bu tarz motorlu araçlara ilişkin tüm aksesuarlara kolayca ulaşabileceğini söyleyen Hamdi Kaya, “Kullanımı kolay ve güvenilir olan sitemizden alışveriş yapanlara taksit imkanı da sunuyoruz. Sitemizden yapılan alışverişlerde kargolanabilir boyuttaki tüm ürünleri Türkiye’nin her yerine gönderiyoruz” diye konuştu.

 SHOWROOM DA VAR

Kocaeli Kaya Plaza’nın hemen yanında açılan showroom’dan da bahseden Kaya,  “herkesemobilite.com.tr bir e-ticaret sitesi ancak misafirlerimiz ürünleri yakından görmek isterse bir showroomumuz da var. Burada ürünlerimizi sergiliyor ve satışını gerçekleştiriyoruz. Dileyen misafirlerimiz gelip ürünleri yakından inceleyebilir, test sürüşü yapabilir ve satış sonrası servis imkanlarından faydalanabilir” dedi.

 

İLETİŞİM

Adres: Körfez Mah. Ankara Karayolu Cad. No: 2441040 İzmit/Kocaeli

Tel: 0262 333 1 333

www.herkesemobilite.com.tr

NASIL ARANDI: #kocaelikaya #mobilite #otomotiv #elektrikli bisiklet #etv #motorlu araç #kocaeli #izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.