28-03-2024 12:14

Güzelliğiniz emin ellerde: Meida Beauty&Hair

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/04/2021
Kişisel bakımınıza önem veriyor ve güzelliğinizi emin ellere emanet etmek istiyorsanız, Meida Beauty & Hair by Zeynep Karagöz, sizin için de doğru adres
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

 

Güzellik sektöründe başarı basamaklarını hızla tırmanan Zeynep Karagöz, kuaför olarak başladığı mesleğini güzellik uzmanı olarak sürdürüyor. Meslekte 20 yılı geride bırakan, bu süreçte eğitimden eğitime koşan ve kendisini sürekli geliştiren Karagöz’ün ilkesi; sahibi olduğu Meida Beauty&Hair by Zeynep Karagöz adlı salonunda, danışanlarına en kaliteli ve güvenilir hizmeti vermek. İzmit Yenişehir Mahallesi’nde faaliyet gösteren şık salonunda birbirinden başarılı uygulamalara imza atan Zeynep Karagöz, “Merkezimizde güzellik alanındaki en popüler ve talep gören işlemleri uyguluyoruz. İzmitli kadınların güzelliğine güzellik katmak için yenilikleri yakından takip ediyoruz” diyor.

 

SAYISIZ EĞİTİM ALDIM

Meslek yaşamına 18 yaşında kuaför olarak başlayan Zeynep Karagöz, Meida Beauty&Hair by Zeynep Karagöz’ün hikayesini şöyle anlatıyor: “Çok genç yaşta çırak olarak başladığım mesleğimi çok seviyorum. Güzellik sektörüne girdiğim günden beri çok çalıştım, sayısız eğitim alarak kendimi sürekli geliştirdim. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalara sahibim, ayrıca tanınmış güzellik uzmanlarından özel eğitimler aldım. Kendi salonumu ise bundan 15 yıl önce açtım. Meida Beauty&Hair by Zeynep Karagöz, faaliyetlerine uzun süre kuaför salonu olarak devam etti. Bir yıl önce de güzellik merkezine dönüştü.”

VERİLEN HİZMETLER

‘Tarzınız emin ellerde’ sloganıyla hizmet veren Zeynep Karagöz, Meida Beauty&Hair by Zeynep Karagöz’de danışanlarının taleplerine en trend uygulamalarla cevap veriyor. Zeynep Karagöz, merkezde yapılan uygulamaları şu sözlerle anlatıyor: “Merkezimizde kuaför hizmetinin yanı sıra dudak renklendirme, eyeliner, dipliner, microblading gibi kalıcı makyaj uygulamaları; lazer epilasyon, cilt bakımı, profesyonel makyaj, kaş laminasyon ve kirpik lifting işlemleri uygulanıyor. Tüm kalıcı makyaj uygulamalarını bizzat ben gerçekleştiriyorum. Saç ve profesyonel makyaj uygulamalarını ise ekibimle beraber yapıyoruz.”

 

GÜZELLİK ALGISI DEĞİŞTİ

Merkezinde pandemi kurallarına uygun olarak randevu sistemiyle hizmet veren Zeynep Hanım, “Hijyene her zaman büyük önem verdim. Bu özen, pademi sürecinde iki kat arttı.

Danışanlarımız, işlemlerini güvenle yaptırabilir” diyor. Sözlerine, günümüzde güzellik algısının çok değiştiğini belirterek devam eden Karagöz, “Artık bütün kadınlar güzelliğine ve kişisel bakımına özen gösteriyor, günün her saati bakımlı görünmek istiyor. Bu anlamda kalıcı makyaj uygulamalarına karşı olan ilgi çok arttı. Kadınlar artık uyanır uyanmaz ayna karşısına geçip makyaj yapmak yerine kalıcı makyaj uygulamalarıyla güne her daim hazır başlamayı tercih ediyor. Kalıcı makyaj hem zamandan tasarruf ettiriyor hem de kadınlara büyük bir konfor sağlıyor” diyor.

 

BAHAR KAMPANYASI

Cilt bakımı uygulamaları ve lazer epilasyonda da oldukça iddialı olduğunu söyleyen Zeynep Hanım, “Her kadının aylık olarak yaptırması gereken cilt bakımı uygulamasını detaylı bir şekilde salonumda gerçekleştiriyorum. Lazer epilasyon uygulamamızda ise buz başlıklı lazer kullanıyorum. Buz lazer, derinin 810 nanometre altına inebilen bir teknolojiye sahip olduğu için pek çok cihazdan daha etkili sonuç veriyor. Düzenli uygulamada memnun edici sonuçlar alıyoruz. Şu an nisan ayına özel bir kampanyamız var. Lazer epilasyonda 3 bölge, 10 seans 1.500 TL” şeklinde konuşuyor. Meida’nın bahar kampanyası bununla da sınırlı değil. Salonda, en az iki ay kullanım garantisi olan kirpik liftingin ücreti 150 TL, microblading uygulaması 500 TL, dudak renklendirmenin fiyatı ise 250 TL.

KISA VE DALGALI SAÇLAR

2021 ilkbahar-yaz saç trendlerinden de bahseden Karagöz, bu yıl kısa ve dalgalı saç modellerinin çok revaçta olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Kısa saçın rahatlığı ve konforunun yanı sıra yarattığı fresh ve genç görünüm bu yaz herkesi etkileyecek. Ayrıca saçlarda renk olarak grilleri, mavileri, kırmızları çokça göreceğiz. Saç trendleri hakkında bilgi almak ve saç modelinde değişikliğe gitmek isteyen herkesi salonumuza bekliyoruz.”

Son olarak hedeflerinden de bahseden Karagöz, “Yakın vadedeki hedefim salonumu büyüterek hizmet sahamı genişletmek. Mevcut hizmetlerimize tırnak bakımı ve zayıflama gibi güzelliğe dair tüm işlemleri de ekleyeceğim.

Uzun vadedeki hedefim ise Meida markasını büyütmek, güzellik sektöründe ürün üretimine geçmek. Güzellik ve saç bakımı ürünlerini kendi markamın çatısı altında üretmek ve satışını yapmak en büyük hayalim” diyor.

 

İLETİŞİM

Adres: Yenişehir Mah. Ova Sok.

No:20/B (İzmit Kaymakamlığı

sokağı) İzmit /Kocaeli

Tel: 0530.306 46 78 – 0262.332 09 33

Instagram: meidabeautyhair

NASIL ARANDI: #meidabeautyhair #güellik #saç #makyaj #bakım #ciltbakımı #kişiselbakım #lazerepilasyon #kalıcımakyaj #kaş #kirpik #ipekkirpik #kocaeli #izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.