27-07-2024 08:59

Kendi davetinize misafir gibi gidin: ZTS Davet Evi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/02/2024
Yaklaşan bir kız isteme, söz, nişan ya da mevlit organizasyonunuz varsa ve konuklarınızı ağırlamak için uygun bir mekan arayışındaysanız, ZTS Davet Evi sizin için harika bir alternatif olabilir
.stripslashes($urun->baslik).

Aile arasında planlanan küçük çaplı cemiyetlerin evde yapılması pek çok aile için ciddi sorun teşkil ediyor. Her ev konukları ağırlamak için müsait olmayabiliyor, misafirler eve sığmayabiliyor, sandalye sayısı yetmeyebiliyor, o kadar kişiye servis yapmak sıkıntı yaratabiliyor…

Eğer sizin de yaklaşan bir kız isteme, söz, nişan ya da mevlit organizasyonunuz varsa ve konuklarınızı ağırlamak için uygun bir mekan arayışındaysanız, ZTS Davet Evi sizin için de harika bir çözüm olabilir.

ZTS Organizasyon’un kurucusu, başarılı iş kadını Tülay Tezer ve eşi Serdar Tezer tarafından hizmete açılan ZTS Davet Evi, 120 kişiye kadar olan yemekli ya da yemeksiz organizasyonlarda pek çok ailenin mekan ihtiyacını kusursuz şekilde karşılıyor. ‘Kendi davetinize misafir gibi gelin’ sloganıyla yola çıkan Tezer çifti, “Hayalinizdeki organizasyon için evinizi değiştirmenize gerek yok. ZTS Davet Evi’ne gelin, misafirlerinizi sizin adınıza biz ağırlayalım” diyor. Kocaeli’yi yepyeni bir konseptle tanıştıran ZTS Davet Evi hakkında merak edilenleri, mekanın kurucusu Tülay Tezer’e sorduk.

Tülay Hanım, sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1988, İzmit doğumluyum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü mezunuyum. Okulum bittikten sonra Kocaeli’ye döndüm ve bir süre bölümümle ilgili bir işte çalıştım. Kısa bir süre sonra da eşim Serdar Bey ile evlendik. Evlendikten sonra eşimin görevi nedeniyle geçici bir süre için Tekirdağ Ereğli’de yaşadık, bu arada ilk kızım Zeynep’i dünyaya getirdim. Kocaeli’ye geri döndüğümüzde artık aile bütçesine katkıda bulunmaya başlamanın zamanı geldiğini düşündüm ve bir arayışa girdim. 2017 yılında katıldığım bir kına gecesi benim için dönüm noktası oldu.

 

Nasıl?

Kına gecesi için yapılan organizasyonu ve süslemeleri görünce, bu işin çok keyifli olduğunu düşündüm. O zamanlar, bu işleri yapan firma sayısı şimdiki kadar fazla da değildi. İş aklıma yatmıştı ama fazla bir bütçemiz yoktu. Eşimle iki ay ‘nasıl yaparız’ düşündük, en sonunda bir yerden başlamaya karar verdik ve ZTS Organizasyon’u kurduk.

 

ZTS’nin açılımı nedir?

Firmamızın adı Zeynep, Tülay ve Serdar’ın yani kızımın, benim ve eşimin isimlerinin baş harflerinden oluşuyor.

 

KENDİMİZİ YENİLEDİK

ZTS’yi kurduktan sonra yola nasıl devam ettiniz?

İlk iş olarak bir kına tahtı aldık ve sosyal medya hesaplarımızı açtık. Bütçemiz o kadar kısıtlıydı ki yola emanet bilgisayar, kiralık ses sistemleriyle çıktık. İlk zamanlar kına tahtını demonte halde, küçücük arabamızla iki seferde taşıyorduk. Buna rağmen işlerimiz yolunda gitti. Müşterilerimiz yaptığımız işi beğenince bizi çevrelerine tavsiye etmeye başladılar. Sosyal medya da tanınmamızda önemli bir etken oldu.

 

Kına organizasyonlarına başka işler de eklendi mi?

Kınayla beraber, evlerdeki bebek mevlitlerinde masa süslemeleri yapmaya başladım. Arkasından da nişanlar ve sünnetler geldi, işlerimiz git gide çoğaldı. İzmit’te bir ofis açtık. Kazandığımız parayla işimize yatırım yaptık, düzenli olarak yeni malzemeler aldık, konseptlerimizi sürekli yeniledik. Ta ki pandemiye kadar…

 

Pandemide tüm organizasyonlar durdu tabii… Ne yaptınız?

Aldığımız işlerin pandemi nedeniyle iptal olması bizi etkiledi.  Ofisimizi kapatmak zorunda kaldık. Aynı dönemde küçük kızım Melek dünyaya geldi. Pandeminin yanı sıra Melek’in uzun bir fizik tedavi süreci gerektiren sağlık sorunları da beni biraz yavaşlattı. Yine de iş hayatından tamamen kopmak istemedim ve bir arkadaşımın mekanıyla anlaştım.

Dışarıdan aldığım organizasyon işlerini en aza indirerek, iki sezon boyunca, o mekanda gerçekleşen organizasyon işlerini yaptım. Bu yeni düzen beni yormuyordu ama bir süre sonra çok emek verdiğim kendi markamın tanınırlığının azaldığını hissettim ve yeni bir atılım yaparak, şu an içinde bulunduğumuz mekanı açmak için kolları sıvadım.

 

BÜYÜK İHTİYAÇTI

Böyle bir organizasyon mekanı açmak nereden aklınıza geldi?

Aslında uzun zamandır aklımdaydı çünkü yaptığımız organizasyonlardan, böyle mekanlara ne kadar çok ihtiyaç duyulduğunu biliyorduk. İstanbul’da, Sakarya’da çok fazla bu tip mekan vardı ama Kocaeli’de hiç yoktu. Biz de artık organizasyon, süsleme, masa düzeni konusunda yeterince tecrübeye sahiptik. Bu açığı kapatacak bir mekan hazırlamak için çalışmalara hemen başladık.

 

Burada tam olarak hangi hizmetler veriliyor?

Kız isteme, söz ya da evde yapılacak nişan törenlerinde, doğum günlerinde veya mevlitlerde herkesin evi konukları ağırlamak için müsait olmayabiliyor. Misafirler eve sığmıyor, sandalye sayısı yetmiyor, evde o kadar kişiye servis yapmak sıkıntı olabiliyor. İşte bizim mekanımız tam olarak bu soruna çözüm getirmek için planlandı. Burada 120 kişiye kadar isteme, söz, hafif müzikli nişan törenleri, sünnet mevlitleri, gelin partileri, doğum günü organizasyonları, yemek ve iftar programları yapılabiliyor.

YEMEKLİ ORGANİZASYONLAR

ZTS Organizasyon’da nasıl bir sistem var? Sadece mekanı mı kiralıyorsunuz?

Mekan, konseptler, kahve-çay ikramı ve küçük çaplı bir fotoğraf çekimi standart hizmetimizin içinde. Müşterilerimiz buradaki hazır konseptlerimizden birisini kullanabileceği gibi kişiye özel yeni bir tasarım da isteyebilir. Bunun yanı sıra ikramlı ya da yemekli organizasyonlar da yapıyoruz. Dileyen müşterilerimiz, kendi ikramlıklarını getirebilir veya bu hizmeti de bizden alabilirler. İkramlarını kendileri getirmeleri halinde,  tabaklamayı ve servisi yine biz yapıyoruz. Yemekli organizasyonlarda ise yemekleri istenilen menüye uygun şekilde hazırlatıyor ve burada kendimiz servis ediyoruz. Böylece müşterilerimiz kendi organizasyonlarına misafir gibi geliyor; konuklarını şık bir sofrada, porselen tabaklar ve cam bardaklarla ağırlayabiliyor.

 

Bir organizasyon kaç saat sürüyor?

Mekanımız hem gündüz hem de gece kiralanabilir. Seanslarımızı 3,5 saat olarak planladık. Gündüz 13.00-16.30 ve akşam 19.00-22.30 saatleri arasında organizasyon alıyoruz. Çiftlerimiz buraya organizasyon saatinden önce gelip fotoğraf çekimlerini de yapabilirler.

 

Yeşilova Mah. Turan Güneş Cad. Saltanat Sok. No: 15/b İzmit/Kocaeli

Telefon: 0530.274 28 21

i @ztstasarim.organizasyon

Web: www.ztsorganizasyon.com

NASIL ARANDI: #zts organizasyon # organizasyon # düğün # nişan # kına

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.