29-03-2024 08:34

Kanserle mücadele için yürüdüler

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 22/11/2021
Kocaeli Hunza Camp, ‘Meme Kanserleri Farkındalık Etkinlikleri’ adı altında Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği ile Kartepe Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da bir araya geldi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: CANDAR TÜMEĞ

Türkiye’nin kişiye özel VIP hizmet veren ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi olarak ilimizde faaliyet gösteren Hunza Camp, Kanserle Mücadele Derneği ile beraber Ormanya’da farkındalık yürüyüşü düzenledi. Sponsorluğunu üstlenen Kocaeli Hunza Camp, ‘Erken fark edersen çok şey fark eder’ sloganıyla doğanın içerisinde farkındalık yarattı.

FARKINDALIK YARATTILAR

Ormanya’da gerçekleştirilen yürüyüş, kahvaltı ve piknik etkinliğine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, TEMA vakfı Kocaeli Şube Başkanı Nermin Tol, Kocaeli Hunza Camp sahibi Tuğba Çiğerdelen ve çalışanları, Kanserle Mücadele Derneği üyeleri ve farkındalık yaratmak isteyenler katılım sağladı. Kartepe Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da gerçekleşen yürüyüş, kahvaltı, nefes terapisi, sağlıklı beslenme önerileri ve piknik ile renkli ve farkındalıklı anlar yaşandı.

YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Etkinlik sabah saatlerinde simit, çay eşliğinde yapılan kahvaltıyla başladı ardından Ormanya’da bulunan uzun parkurlarda yürüyüş yapıldı. Yürüyüş insan sağlığı için ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha fark ettirdi. Daha sonra Hunza Camp’ın Yoga Eğitmeni Begüm Kurt, katılımcılara nefes terapisi yaptırdı. Doğru nefes almanın yöntemlerini uygulamalı olarak anlattı. Doğa içerisinde kuş cıvıltıları eşliğinde yapılan yoga dersi katılımcılara tarafından ilgi gördü. İlerleyen saatlerde öğlen yemeği yemek için mola veren katılımcılar hep beraber yemek yedi.

PİLATES YAPILDI

Hunza Camp’ın Diyetisyeni Türkan Dayıoğlu da sağlıklı beslenmenin püf noktalarını anlattı. Bol su tüketimi konusunda uyarılarda bulunduktan sonra Hunza Camp’ın Plates Eğitmeni Çağla Özdemir ağaçların yaprak döktüğü, güneşin sıcaklık verdiği, havanın insan tenine çarptığı açık alanda plates dersi verdi. Yapılan etkinliklere birçok kişi katılarak sağlıklı yaşamın nasıl olması gerektiği hakkında bilgi edindi.

Bol oksijeni içine çeken katılımcılar böylesi anlamlı bir etkinlikte yer aldıkları için memnuniyet duyduklarını dile getirerek etkinlik sona erdi.

 

NASIL ARANDI: #hunzacamp #sağlıklıyaşammerkezi #memekanserifarkındalık #etkinlik #kocaelikanserlemücadelederneği #ormanya #farkındalık #erkenfarkedersençokşeyfarkeder #tuğbaciğerdelen #yoga #yürüyüş #pilates #spor #sağlık #doğa #piknik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.