27-07-2024 07:40

Kain İnşaat’tan heyecan yaratan proje: MY HILL 5

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 10/03/2021
Kocaeli’de ‘nitelikli konut projesi’ denildiğinde akla gelen ilk markalardan olan Kain İnşaat’ın yeni projesi My Hill 5, gerek konumu gerek özellikleriyle ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

“Kentin kaosundan uzakta olayım ama merkeze beş dakikada ulaşayım… Şehirden kopmayayım ama tertemiz bir havada yaşayayım… Gürültüden uzak ama çocukların okuluna, sağlık merkezlerine, otogara, tüm ana yollara yakın olayım…

Hem özel bahçem hem balkonum hem manzaram olsun; site hayatının tüm avantajlarından da faydalanayım.”

Hayır, böyle bir ev hayal değil… İmkansız hiç değil.

Kain İnşaat aradığınız tüm bu kriterleri sağlayan ve hatta çok daha fazlasını vaat eden My Hill 5 projesi için kolları sıvadı. Pek çok ailenin hayallerinin tam karşılığı olan bu yepyeni projenin temeli bu ay sonunda atılıyor.

 

ELİT BİR MUHİT

Firmanın daha önce de My Hill 1, My Hill 2, My Hill 3 ve My Hill 4 sitelerini inşa ettiği Umuttepe yolu üzerindeki Kabaoğlu mevkiinde yükselecek olan proje, henüz lansmanı dahi yapılmadan büyük ilgi gördü.

Bölgenin ilk yatırımcılarından olan Kain İnşaat’ın ardı ardına hayata geçirdiği My Hill projeleriyle birlikte diğer yatırımcıların da dikkatini çeken Kabaoğlu bölgesi, kısa sürede değerlenerek İzmit’in en şık ve elit muhitlerinden biri haline geldi.

Gerek My Hill projeleri gerekse çevredeki diğer sitelerle oldukça hareketli bir yaşam alanına dönüşen bölgede ağırlıklı olarak akademisyenler ile çevre kuruluşlarda görev yapan üst düzey yöneticiler ve aileleri yaşıyor.

300 rakımda olmasına rağmen düzlük olan bölge; sakinlerine hem oksijeni bol temiz bir hava hem de rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Şehir merkezine ve Kocaeli Üniversitesi’ne sadece 4 kilometre mesafede olan Kabaoğlu’nda inşa edilecek My Hill 5, yapılan yeni yollarla Yahya Kaptan’a, otogara, Şehir Hastanesi’ne ve ana yollara da sadece birkaç dakikalık mesafede yer alıyor.

 

NEFES ALDIRAN PROJE

10 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan My Hill 5 projesi, 56 daire ve 2 villadan oluşuyor. Tamamı 4+1 olarak tasarlanan daireler, ortalama 205 metrekare kullanım alanına sahip. Bahçe dubleks ve çatı dubleks olarak planlanmış 4 blok ile 2 villadan oluşan My Hill 5, özellikle balkon ve teraslara ayrılan geniş alanlarla dikkat çekiyor.

Kain İnşaat’ın ortaklarından, inşaat mühendisi Cem Karaduman bu konuda, “My Hill 5 projemizi oluştururken, pandeminin bize öğrettiklerinden yola çıktık. Evlerimize kapandığımız bu dönemde gördük ki insanların nefes alacak daha fazla alana ihtiyacı var.

Bu noktadan hareketle dairelerin yarısını bahçeli olacak şekilde projelendirdik. Tüm alt katlara en az 50 metrekarelik özel bahçe ve geniş teraslar; üst katlara da 25 metrekarelik çok büyük balkonlar verdik. Yerden ısıtma sistemini teras ve balkonlara da uyguladık ki insanlar kış aylarında da bu alanlardan rahatça faydalanabilsin.

Ayrıca, ön ve arka bloklar arasında 60 metrelik geniş bir mesafe bırakarak, ferah bir ortak yaşam alanı oluşturduk” diyor. 

GENİŞ VE FERAH DAİRELER

Kain İnşaat kalitesiyle hayata geçen projede, gerek daireler gerekse ortak alanlar her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanmış.

Tamamı 4+1 olarak planlanan geniş ve ferah dubleks dairelerde, alt kata salon ve mutfağın yanı sıra bir oda ve banyo da konumlandırılmış.

Böylece misafir ya da yardımcı odası olarak kullanılabilecek ayrı bir alan yaratılmış. Üst katlar ise biri ebeveyn banyolu olmak üzere 3 yatak odasına ayrılmış.  Ayrıca her dairede 3 metrekarelik bir kiler ve oldukça geniş kullanım alanına sahip genel banyo bulunuyor.

My Hill 5 bünyesinde yer alan 2 villa ise tek katlı olarak planlanmış. 260 metrekare kullanım alanına sahip olan villalar da daireler gibi 4 oda, 1 salon ve depolama alanlarından oluşuyor. Site içinde yer alan bahçeli villaların, ayrıca müstakil girişleri de bulunuyor.

Site içerisindeki tüm konutlar, doğa ve şehir manzarasına hakim; bazı daireler denizi de görüyor.

 

SOSYAL ALANLAR

Kain İnşaat kalitesiyle hayata geçen projede yer alan dairelerin tüm alanlarında, birinci sınıf malzemeler kullanılıyor.

Üst düzey ses ve ısı yalıtımına sahip dairelerde yerden ısıtma sistemi tercih edilmiş. Kain İnşaat’ın tüm projelerinde olduğu gibi My Hill 5’te de kombi, mutfak ve banyo dolapları ile portmanto, daire özelliklerine dahil.  Projede, diğer My Hill projelerinden farklı olarak, sosyal donatılara daha fazla yer ayrılmış. 24 saat güvenliği olan sitede, geniş çocuk oyun alanları, spor sahaları, havuz, havuz manzaralı kapalı spor salonu ve yaz-kış açık bir kafeterya bulunacak.

Gölet şeklinde tasarlanan, özel peyzajlı ve aydınlatmalı yüzme havuzu ise sadece yaz aylarında site sakinlerini serinletmekle kalmayacak, kışın da oldukça şık bir görünüm yaratacak.

My Hill 5’in bir diğer özelliği ise açık otoparkın yanı sıra tüm dairelerin en az bir kapalı otoparka sahip olması. Bu da çoğu dairenin 2 araçlık otopark alanına sahip olması anlamına geliyor. Ayrıca, dairelerin çoğu kapalı otopark alanında 4 metrekarelik bir depoya sahip.

 

GÜVENİN ADRESİ

Temeli önümüzdeki günlerde atılacak olan My Hill 5 projesi, aradığı özelliklere sahip evi bulmakta zorlanan pek çok aileyi heyecanlandırdı.

Daha önce hayata geçirdiği My Hill siteleri, May City, Manar Yuvacık, Manar Terrace ve My Life Kartepe projeleriyle kalitesini defalarca kanıtlayan ve konut sektöründe adı ‘güvenle’ anılan Kain İnşaat, My Hill 5 projesi ile farkını bir kez daha ortaya koydu.

Projelerinde inşaat kalitesi ve konforun yanı sıra estetiğe de önem veren firma, çoğu daire için ön satış anlaşmasını, henüz projenin temeli atılmadan imzaladı. My Hill 5 projesinin, en geç 2022’nin eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

 

İLETİŞİM:

Telefon: 0262.323 13 16

Web: www.kaininsaat.com.tr

Instagram: @kaininsaat

NASIL ARANDI: #kain inşaat # inşaat # konut # villa # daire # bahçe # kocaeli # my hill 5

2 yıl önce - Tacettin Subaşı

Her zaman kalite ve sağlam inşaat temelleri sağlam güvenli deprem yönetmenliğine uygun tebrik tebrik ederim kazancınız bol bol olsun 531. 214. 22. 50

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.