25-04-2024 19:21

Kaftan tasarımında bir marka: Ayşe Sayan

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/05/2023
İlimizde kişiye özel kaftan tasarımı yapan ilk isim olan Ayşe Sayan, sultanları kıskandıracak yeni sezon kaftan koleksiyonuyla sektörde bomba etkisi yarattı
.stripslashes($urun->baslik).

Model: Duygu Çakmak

Fotoğraflar: Samet Çelik

Makyaj: Sedef Şeker

Mekan: Dedeman Kartepe Kocaeli Oteli

Kentimizin en başarılı organizasyon firmalarından birisi olarak gösterilen Ayşe Sayan Organizasyon’u yaklaşık 9 yıl önce kuran ve o günden beri imza attığı masalsı organizasyonlarla sayısız çiftin hayallerini gerçeğe dönüştüren Ayşe Sayan, yeni sezon için hazırladığı kaftan koleksiyonuyla sektörde yine bomba etkisi yarattı. Kendi tasarımı olan muhteşem kaftanların yanı sıra her biri ayrı bir görsel şölen yaratan kına organizasyonlarıyla da markalaşan Sayan, yeni sezona damgasını vurmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

KİŞİYE ÖZEL TASARIM

Kına organizasyonlarının yanında Masal Wedding markasıyla söz, nişan, nikah, düğün, sünnet düğünü ve kurumsal organizasyonlar da dahil olmak üzere her türlü ihtiyaca cevap veren Ayşe Sayan, Kocaeli’de kişiye özel kaftan tasarımı yapan ilk isim olma unvanını taşıyor. İmza attığı birbirinden ihtişamlı kaftan modelleriyle ünü çoktan il sınırlarını aşan Sayan, 2023 gelinleri için sultanları kıskandıracak kaftanlar hazırladı.

BAŞARININ SIRRI: KALİTE

Başarısının sırrını ‘kaliteden asla ödün vermemek ve aynı kaliteyi istikrarlı bir şekilde sunabilmek’’ olarak açıklayan Ayşe Sayan, 2023 yılı kaftan modelleri için şunları söyledi: “Kına gecelerinin en kıymetli unsuru kaftanlardır. Bu gelenek, Osmanlı döneminden beri gelinlerimiz için vazgeçilmezdir. Bu nedenle Henna Dress koleksiyonumuzu her yıl ayrı bir heyecanla hazırlarız. Bununla beraber, bu sene gelinlerimizden o kadar yoğun bir talep aldık ki coşkumuz ve keyfimiz ikiye katlandı.

YENİLİKÇİ RUH

2023 kaftanlarımızı yenilikçi ruhumuzu işin içine katarak ve büyük bir titizlikle hazırladık. Kaftan tasarımlarıma geleneklerine sahip çıkan iç dünyamla, modern yapının birleşimini incelikle yansıttığımı düşünüyorum. Klasik modellere yaptığımız modern dokunuşlar, kullanılan renkler, kumaş ve işçilik kalitesiyle kaftanlarımız diğerlerinden ayrılıyor. Bu sezon Ayşe Sayan kaftanlarının ve kına organizasyonların farkını bir kez daha ortaya koyacağımızı söyleyebilirim.”

EL İŞÇİLİĞİYLE ÜRETİLİYOR

Ayşe Sayan tarafından tasarlanan birbirinden ihtişamlı kaftanlar, Bursa ve İzmit’teki atölyelerde, tamamen el işçiliğiyle hazırlanıyor. Birbirinden becerikli kadınlar tarafından ilmek ilmek işlenen kaftanlar, kendisini bir masal prensesi gibi hissetmek isteyen Ayşe Sayan gelinleri için özel olarak üretiliyor. Eğer siz de bu birbirinden zevkli modellerden birisiyle gelin olmak isterseniz, Ayşe Sayan Organizasyon’a ulaşabilir ve seçim yapmakta zorlanacağınız modellerden birisiyle kendi masalınızı yazabilirsiniz.

Ömerağa Mah. Alemdar Cad. Azaklar İş Merkezi No:29 İzmit/KOCAELİ

Telefon: 0531 510 11 05

Instagram: @aysesayanorganizasyon

@masalweddingevents @kaftanieda

NASIL ARANDI: #ayşe sayan # organizasyon # kına # düğün # kaftan # kocaeli # gelinlik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.