16-04-2024 10:27

İrem ile Ferhat’a mutluluklar

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 17/08/2021
Ferhat Aygür ile İrem Aksoy bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi
.stripslashes($urun->baslik).

Karamürsel’in tanınmış ailelerinden Sabriye-Oktay Aygür çiftinin Karamürsel Belediyesi’nde basın-yayın sorumlusu olarak çalışan oğulları Ferhat Aygür ile yine ilçenin tanınmış ailelerinden Hasniye-Recep Aksoy çiftinin güzel kızları İrem Aksoy dünya evine girdi. Karamürsel Vonal Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğün töreninde genç çiftin nikahını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kıydı.

Ferhat ile İrem’i tebrik eden Başkan Yıldırım, bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, hediyesini takdim etti. Genç çifti bu mutlu günlerinde akrabaları, yakınları ve dostları da yalnız bırakmadı. Nikah töreninin ardından başlayan eğlence gece geç saatlere kadar devam etti. Ferhat Aygür, düğününde mesai arkadaşlarıyla gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Genç çift düğünün ardından balayına çıktı.

NASIL ARANDI: #ferhataygür #iremaksoy #karamürselbelediyesi #belediyebaşkanı #ismailyıldırım #nikahakdi #evlilik #düğün #cemiyethayatı #life #yaşam #eğlence #mutluluk #balayı #vonalkırbahçesi #basınyayınsorumlusu #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.