26-04-2024 20:20

Tolgahan ve Gülşah’a muhteşem düğün

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 16/08/2021
Başiskele sahilinde hizmet veren Diva Garden’ın başarılı işletme müdürü Tolgahan Erdem, hayatını Gülşah Adıgüzel ile birleştirdi. Diva’da gerçekleştirilen görkemli düğün, uzun süre hafızalardan silinmeyecek anlara sahne oldu
.stripslashes($urun->baslik).

Kentimizin kafe-restoran-düğün salonu konseptiyle hizmet veren ilk tesisi olan Diva Garden’ın işletme müdürü Tolgahan Erdem, hayatını ilimizin genç muhasebecilerinden Gülşah Adıgüzel ile birleştirdi. Nuran-Ümit Erdem çiftinin oğulları, aynı zamanda Diva Garden’in kurucusu Elif  Ergüney’in kardeşi olan Tolgahan Erdem ile Turgay-Sakine Adıgüzel çiftinin zarif kızları Gülşah Adıgüzel’in, Diva Garden’da gerçekleşen görkemli düğünü, gerek konsepti gerekse geceye renk katan gösterilerle hafızalara kazındı.

ŞIKLIK YARIŞI

Diva Garden’ın muhteşem deniz manzaralı etkinlik salonunda, Diva Wedding Event organizasyonuyla gerçekleştirilen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin şıklığıyla göz kamaştırdığı gecede ev sahipliğini, Tolgahan Bey’in ablası Elif Ergüney ve eniştesi Levent Ergüney yaptı. Düğün, genç çiftin alkışlar eşliğinde salona girişi ve nikah merasimiyle başladı. Gülşah Hanım’ın Miry May Bridal imzalı gelinliği içerisinde bir kuğu kadar zarif göründüğü gecede, Tolgahan Bey de Pierre Cardin damatlığıyla göz doldurdu.

Nikah akdi sırasında oldukça heyecanlı görünen çiftin mutluluğuna Levent Ergüney, Furkan Yavuz, Cemre Şahin ve Ceren Gültekin şahitlik etti. Davetlilerin coşku dolu tezahüratları eşliğinde bir ömür boyu mutluluğa imza atan Gülşah Hanım ve Tolgahan Bey, daha sonra ilk danslarını yapmak üzere sahneye geçti. Genç çift, yaşanan romantizm dolu anların ardından sahneyi Kafkas ve horon ekiplerine bıraktı. Halk oyunu ekiplerinin muhteşem gösterileriyle coşan davetliler, oyunlara alkışlarıyla eşlik etti.

BALAYI EGE SAHİLLERİNDE

Yapılan gösterilerin ardından takı törenine geçildi. Uzun süre davetlilerin tebriklerini kabul eden çift, yakın akrabaları ve dostlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Geç saatlere kadar coşku içinde geçen gecede, hem genç çift hem de davetliler gönüllerince eğlendi. Gülşah-Tolgahan Erdem çifti, düğünün hemen ardından iki hafta sürecek balayı için Ege sahillerine doğru yola çıktı.

NASIL ARANDI: #tolgahanerdem #gülşahadıgüzelerdem #divaweddingevent #divagarden #elifergüney #leventergüney #divagardenmüdürü #düğün #evlilik #nikah #muhteşemdüğün #konsept #divaevent #divadavetsalonu #başiskele #mutluluklar

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.