23-04-2024 21:33

Fzt. Elif Akıncı 2’inci şubesini İstanbul’da açtı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/01/2022
Uyguladığı kişiye özel egzersiz programlarıyla özellikle omurga rahatsızlıkları konusunda ülke çapında tanınan fizyoterapist Elif Akıncı, kurucusu olduğu Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin ikinci şubesini İstanbul Ataşehir’de açtı
.stripslashes($urun->baslik).

Uyguladığı kişiye özel egzersiz programları ve geliştirdiği rubatonik pilates metodu ile omurga rahatsızlıkları konusunda çok başarılı sonuçlara imza atan fizyoterapist Elif Akıncı, danışanlarından gelen talebe kayıtsız kalmadı; kurucusu olduğu Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin ikinci şubesini İstanbul Ataşehir’de hizmete açtı. Ülkemizde sayılı uzmanın sahip olduğu ‘Schroth Terapi Sertifikası’na da sahip olan başarılı fizyoterapist, artık haftanın belli günlerinde Ataşehir’deki ikinci şubesinde hizmet verecek.

PLANLARIMIZI ERTELEMİŞTİK

İstanbul’da şube açma fikrinin uzun zamandır gündemde olduğunu ancak pandemi şartları nedeniyle açılışı ertelediklerini ifade eden fizyoterapist Elif Akıncı, süreci şu cümlelerle anlatıyor: “Aslında, Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin ikinci şubesini İstanbul’da açma fikri yeni oluşmadı. Özellikle Kocaeli dışındaki danışanlarımızdan yoğun bir talep vardı. Bununla beraber tam şubemizi açmak üzereydik ki pandemi gündeme geldi, planlarımızı ertelemeye karar verdik.”

DANIŞANLARIM İÇİN…

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin ikinci şubesi, Ataşehir Varyap Meridian Grand Tower’da hayata geçti. Verdiği nitelikli hizmet nedeniyle özellikle İstanbul Kadıköy civarından çok sayıda danışanı bulunan Elif Akıncı; sağlıklarına yeniden kavuşmak için kilometrelerce yol gelen danışanlarının mağduriyetine son vermek için bu bölgeyi özellikle tercih ettiğini ifade ediyor. Akıncı, Ataşehir şubesinde verilecek hizmetleri ise şöyle sıralıyor:

TÜM HİZMETLER AYNI

“İzmit şubemizde verdiğimiz hizmetlerin hemen hemen tamamını Ataşehir şubemizde de veriyoruz. Skolyoz, kifoz ve benzeri omurga eğrilikleri için uyguladığımız spesifik egzersizler, İstanbul şubemizde de uygulanıyor. Randevu sistemimizde ise herhangi bir değişiklik yok. Ben hem İzmit hem de Ataşehir’de yaşadığım için programımı danışanlarımızın randevu saatlerine göre rahatlıkla ayarlayabiliyorum. Danışanlarımız da ben de bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz.”

EĞİTİMLERİ BİZZAT VERİYORUM

Fizyoterapist Elif Akıncı, Ataşehir şubesindeki ekibini oluştururken de aynı İzmit’te olduğu gibi ince eleyip sık dokumuş. Akıncı, “Ekip arkadaşlarımı, özellikle kendini bu alanda geliştirmek isteyen ve kariyer hedefleri olan kişiler arasından seçmeye özen gösteriyorum” diyor ve ekliyor: “Merkezde görev yapan tüm arkadaşlarımın eğitimini, departman gözetmeden bizzat veriyorum. Bu nedenle ekibime güvenim tam”. 2022 yılı hedeflerinden de bahseden başarılı fizyoterapist, sözlerini şu cümlelerle noktalıyor:

ŞUBELERİMİZ ÇOĞALABİLİR

“Sistemimiz güzel işlediği ve sektörde güvenilir bir adımız olduğu için sık sık Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nden franchise isteyenler oluyor. Ancak her ne kadar daha fazla insana ulaşmak istesek de sistemimizi bizim istediğimiz gibi yürütebilecek, bizim sahip olduğumuz disiplin ve özveriyi çalışmalarına aynı şekilde aktarabilecek kişileri iyi tespit etmek gerekiyor. Yolumuz doğru kişilerle kesiştiğinde 3., 4. hatta 10. şubemizi açmakta bir engel görmüyorum.”

NASIL ARANDI: #elifakıncı #fizyoterapistelifakıncı #pozitifyaşammerkezi #sağlıklıyaşam #ataşehir #ikincişube #istanbul #egzersiz #sağlık #spor #pilates #rubatonik #fit #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.