26-04-2024 04:12

Ezgi İşitme’ye görkemli açılış

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 19/01/2022
Odyolog Ezgi Yılmaztürk’ün sahibi olduğu Ezgi İşitme Cihazları Merkezi’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı
.stripslashes($urun->baslik).

Genç girişimci, odyolog Ezgi Yılmaztürk’ün sahibi olduğu Ezgi İşitme Cihazları Merkezi görkemli bir törenle açıldı. İşitme testinden cihaz satış ve uygulamasına kadar tüm hizmetleri tek çatı altında toplayarak hastaların işini kolaylaştıran odyolog Ezgi Yılmaztürk’ün ilimize kazandırdığı Ezgi İşitme Cihazları Merkezi’nin açılışına kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Merkezin açılış kurdelesini ailesiyle birlikte kesen odyolog Ezgi Yılmaztürk’ü bu mutlu gününde yakın dostları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

KOCAELİ’DE TEK

Açılış konuşmasında, uzmanlığını tamamladığında Kocaeli’nin işitme cihazı merkezi sahibi ilk uzman odyoloğu olacağını hatırlatan Ezgi Yılmaztürk, “Eğitim hayatım boyunca öğrendiğim bilgileri uygulayabileceğim kapsamlı işitme merkezimde cihaz, uygulama ve satış hizmetlerini tek çatı altında toplamak istedim. Başka firmalarda deneyim kazandıktan sonra kendi merkezimi açmanın gururunu yaşıyorum. Umarım tüm kadınlar da benim gibi hayallerinin peşinden koşar. Bu özel günde yanımda olan herkese teşekkür ederim” dedi.

NASIL ARANDI: #ezgiisitme #görkemliaçılış #ezgiişitmecihazlarımerkezi #odyolog #ezgiyılmaztürk #yoğunilgi #açılış #etkinlik #gençgirişimci #yenişehir

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.