25-04-2024 05:00

EUROREPAR KOCAELİ KAYA CAR SERVİCE’DEN YAZ BAKIM KAMPANYASI

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 18/05/2023
Yaz Bakım Paketi İle Paranız Cebinizde, Eurorepar Kocaeli Kaya Car Service ile Aracınız Güvende
.stripslashes($urun->baslik).

Eurorepar Kocaeli Kaya Car Service olarak, "Yaz Bakım Paketi" kampanyamızla her marka ve modelden araca uygun fiyatlarla periyodik bakım hizmeti sunuyoruz. Bu kampanya kapsamında, 1.799 TL'den başlayan fiyatlarla aracınızı güvenli ve sorunsuz bir şekilde yaz sezonuna hazırlayabilirsiniz.

Güvenilir ve Konforlu Sürüşün Anahtarı: Eurorepar Kocaeli Kaya Car Service

Uzman teknisyenlerimiz tarafından gerçekleştirilen bakım işlemleri ile Yaza Eurorepar Kocaeli Kaya Car Service güvencesiyle girin, konforlu ve güvenilir sürüşün keyfini çıkarın. Motor yağı değişimi, filtre değişimi, fren sistemi kontrolü, şanzıman yağı kontrolü, klima bakımı gibi birçok önemli işlemin olduğu yaz bakım kampanyamızda ayrıca 2 yıl parça ve işçilik garantisi de yer almaktadır. Bu özel kampanya sayesinde, aracınızın bakımını uygun fiyatlarla yaptırabilir ve yaz aylarının keyfini çıkarabilirsiniz. Eurorepar Kocaeli Kaya Car Service olarak profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışımızla aracınıza gözümüz gibi bakıyoruz.

Yaz Bakım Paketi kampanyasından yararlanmak için Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi No:24 adresinde bulunan Eurorepar Kocaeli Kaya Car servisimizi ziyaret edebilir veya (0262) 333 12 34 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

 

NASIL ARANDI: #toyota # toyota plaza kocaeli kaya # otomotiv # yedek parça # araç # araba # Eurorepar Kocaeli Kaya Car Service

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.