19-04-2024 02:48

Eğitimi ve tecrübesiyle fark yaratıyor: Nilay Çetin

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/06/2023
Üniversitede aldığı kozmetik teknolojisi eğitiminin ardından uzun yıllar güzellik sektöründe görev yapan Nilay Çetin, artık tüm bilgi birikimi ve tecrübesini kendi adını taşıyan güzellik merkezinde danışanlarıyla paylaşıyor
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin en tecrübeli güzellik uzmanları arasında gösterilen Nilay Çetin, artık danışanlarını kısa bir süre önce açtığı, kendi adını taşıyan güzellik merkezinde ağırlıyor. Üniversitede aldığı kozmetik teknolojileri eğitiminin ardından uzun yıllar hastanelerin güzellik birimlerinde görev yapan Çetin, şimdi sektöründe edindiği tüm birikim ve tecrübeyle danışanlarının güzelliğine güzellik katıyor. Nilay Çetin Güzellik Merkezi’nde lazer epilasyon, medikal cilt bakımı, PRP, mezoterapi, selülit giderme, dolgu, botoks gibi işlemleri başarıyla gerçekleştiren Nilay Çetin ile cilt bakımı, lazer epilasyon ve selülit giderme uygulamaları üzerine konuştuk.

Nilay Hanım, sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1987, Kocaeli doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi Kozmetik Teknolojisi Bölümü mezunuyum. Okulum bittikten sonra 17 yıl boyunca çeşitli hastanelerin güzellik birimlerinde çalıştım. Bu süreçte, danışanlarımla çok daha güzel ilgilenebilmek, onlara daha fazla vakit ayırabilmek, zamana karşı güzel kalmalarına yardımcı olabilmek için hep kendi güzellik merkezimi açmayı hayal ettim. Şartlar oluşur oluşmaz da harekete geçerek Nilay Çetin Güzellik Merkezi’ni kurdum. Bunun dışında evliyim, 2 çocuk annesiyim.

Nilay Çetin Güzellik Merkezi’nde hangi işlemleri uyguluyorsunuz?

Merkezimizde lazer epilasyon, medikal cilt bakımı, PRP, mezoterapi, selülit giderme, dolgu ve botoks işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Medikal cilt bakımında, özellikle Hydrafacial Oksijen Terapi uygulamamızla çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz.

Hydrafacial Oksijen Terapi nedir?

Oksijen, yaşamın ve insan metabolizmasının en temel gereksinimlerinden biri. Birçok cilt bakımı sistemine entegre şekilde kullanılan oksijen terapisi ise yüksek oranda saf oksijenin belli bir basınçla cilde uygulanarak, cildin temizlenmesidir. Oksijen terapisi ile dermo kozmetik ürünleri cilt altına yedirebiliyoruz. Basınçlı oksijen terapi, kan dolaşımını harekete geçirir, metabolizma hızını artırır, kolajen liflerini uyarır. Medikal cilt bakımı uygulamalarında antibakteriyel temizlik etkisi sağlar, cildin oksijene doymasına ve nemlenmesine yardımcı olur, yüz kaslarını çalıştırır. Düzenli olarak uygulandığında cildin sebum dengesini korumasına yardımcı olur.

 

Merkezinizde lazer epilasyon uygulaması da yapılıyor… Hangi cihazı kullanıyorsunuz?

Dünyanın ilk ve tek üç dalga boylu lazer epilasyon cihazı olan Soprano Platinum’u kullanıyoruz. Soprano Platinum, bize Diod, Alexandrite ve Nd YAG dalga boylarını aynı sistemde sunuyor. Böylece tüm cilt tiplerinde ve sarı tüyler haricindeki tüm tüylerde çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Bu son teknoloji ürünü cihazla istenmeyen tüylere veda etmek hem çok kolay hem de çok konforlu oluyor. Son derece etkili olan Soprano Platinum, yaz-kış güvenle uygulanabiliyor hatta bronz tenlerde de kullanılabiliyor.

Nilay Çetin Güzellik Merkezi’nde selülit giderme üzerine ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz?

Merkezimizde, selülit görünümünün giderilmesinde, kısa sürede etki etmesiyle bilinen G5 masajı cihazını kullanıyoruz. Üst bacak, kalça, popo ve kol bölgeleri için daha çok tercih edilen bu özel cihaz, sorunlu bölgeye ritmik hareketlerle masaj yaparak kaslarda biriken laktik asit ve ödemin atılmasına yardımcı oluyor. Bu uygulamanın bir paketi, 30-35 dakika süren 10 seanstan oluşuyor. G5 masajı, pasif jimnastikle de kombine edildiğinde, bölgesel zayıflamayı destekleme özelliğine sahip.

 

Yenişehir Mah. Demokrasi Bulv.

No: 57 Kat: 4 İzmit/KOCAELİ

Tel: 0542 339 44 17

Instagram: @nilaycetinestetik

NASIL ARANDI: #nilay çetin # güzellik merkezi # selülit # bakım # güzellik # sağlık # lazer # izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.