29-03-2024 15:07

Dr. Fatih Güray kendi kliniğini açtı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 09/03/2023
35 yıllık mesleki tecrübesiyle bugüne dek sayısız hastayı sağlığına kavuşturan Dr. Fatih Güray İzmit'te kendi kliniğini açtı
.stripslashes($urun->baslik).

Fotoğraflar: İsmail Hakkı Timuçin

Mesleğindeki 35 yıllık tecrübesiyle Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Dr. Fatih Güray, kendi adını taşıyan kliniğini geçtiğimiz günlerde İzmit'n Hacı Hasan Mahallesi'nde hizmete açtı. Dr. Fatih Güray, kliniğin açılışını Bioresonans cihazları eğitmeni ve BİKOM cihazları Türkiye distribütörü Ramazan Toy ile birlikte yaptı. Hekimlik hayatı boyunca hastalarına bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşan ve hastalıkların kök nedeninin bulunmasının önemine inanan Dr. Güray, yeni yerinde hastalıkları biorezonans yöntemiyle tedavi ediyor.

Yurt dışında çok uzun yıllardır kullanılan ve ülkemizde de yaygınlaşmaya başlayan tamamlayıcı tıp uygulamalarından biri olan biorezonans, hastalıkların kişinin kendi vücudundaki frekanslarla tedavi edilmesi esasına dayanıyor.

400’ün üzerinde fiziksel ve ruhsal rahatsızlığın biorezonans yöntemiyle tedavi edilebildiğini söyleyen Dr. Fatih Güray, kliniğinde bulunan biorezonans cihazlarıyla hastaların vücudundaki hastalıkları ve taşıdıkları riskleri çok kısa bir süre içinde tespit edebiliyor. Başarılı hekim, hastalıklarından ya da tütün ürünü ve alkol gibi kötü alışkanlıklarından kurtulmak isteyenlere de yine aynı yöntemle yardımcı oluyor.

Adres: Hacı Hasan Mah. İnönü Cad. No: 61/B İzmit/Kocaeli

Tel: 0536 665 41 64

Web: www.fatihguray.com

 

 

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.