28-03-2024 15:25

Derı̇n Estetı̇k Kırkpınar’da

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/09/2022
Güzellik uzmanı Sibel Şekerci, Derin Estetik & Güzellik Merkezi’nin ikinci şubesini Kırkpınar’da açtı
.stripslashes($urun->baslik).

FOTOĞRAFLAR: ISMAIL HAKKI TIMUÇIN VE ELIF ÇARMAN

Sektördeki 21 yıllık tecrübesini bundan 5 yıl önce kurduğu Derin Estetik & Güzellik Merkezi’nde danışanlarına aktararak İzmitli kadınların güzelliğine güzellik katan Sibel Şekerci, yoğun talep üzerine ikinci şubesini Sapanca Kırkpınar’da hizmete açtı. Açılışa başta TBMM Başkanvekili Haydar Akar olmak üzere Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, eski meclis üyelerinden Avni Çağlar ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

HER IKI ŞUBEDE DE VAR

Derin Estetik & Güzellik Merkezi hem İzmit hem Sapanca Kırkpınar şubelerinde cilt bakımından kalıcı makyaj uygulamalarına, lazer epilasyondan etkili zayıflama tekniklerine, tırnak ve kaş tasarımından ipek kirpiğe kadar çeşitli alanlarda hizmet veriyor. Derin Estetik’in Kırkpınar şubesinde Sibel Şekerci ile birlikte alanında uzman 5 personel görev yapıyor. Şekerci, randevu durumuna göre ağırlıklı olarak sabah saatlerinde İzmit, öğleden sonra ise Kırkpınar şubesinde oluyor.

BÜYÜK ILGI GÖRÜYOR

Estetik ve güzellik uzmanı Sibel Şekerci, Kırkpınar şubesini açmadan önce iyi bir fizibilite çalışması yaptıklarını söyledi, “Çevremizden şube açmamız yönünde her daim talep alıyorduk. En son yurt dışına açılmamız konusunda öneri ve teklifler aldık. Yaptığımız araştırmalar, fizibilite çalışmaları sonucunda Kırkpınar’da karar kıldık. Kırkpınar şubemiz açıldığımız gün itibariyle büyük ilgi görmeye başladı. Burada olmaktan memnunuz” dedi.

MÜŞTERI MEMNUNIYETI

Sibel Şekerci bu kadar ilgi görmeleri- nin nedenini ise yaptıkları başarılı çalışmalara bağladı. “Kimi danışanımız için lazer epilasyon denilince ilk akla gelen merkez oluyoruz, kimi danışanımız ise yaptırdığı cilt bakımından son derece memnun kalıyor. Şu an çalışmakta olduğumuz tırnak uzmanımıza bir kere gelen sevdiklerine bizleri gönül rahatlığıyla önerebiliyor” diyen Sibel Şekerci, uzman kadrosuyla büyümeye devam edeceklerinin sinyallerini verdi.

İLETİŞİM:

İzmit Şubesi

Ömer Ağa Mahallesi Hafız Şerif Sokak No: 15 Kat:2 Daire: 4 İzmit/KOCAELİ
Telefon: (0262) 999 41 09

Kırkpınar Şubesi

Hasanpaşa Mah. Bağdat Cad. No:44/C Kırkpınar/Sapanca/Sakarya
Telefon: 0532 389 25 04

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # güzellik # güzellik merkezi # derinestetik # sibelşekerci # tırnak # nailart # kirpiklifting # kirpik # manikür # pedikür # kadın # kadınsağlığı # dudakvitamini # izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.