19-04-2024 16:13

Cumhurbaşkanlığı yarışması Kocaeli'de yapılacak

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/04/2021
8-11 Ekim tarihinde yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışması'nın tanıtım toplantısı Kocaeli Ticaret Odası Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi.
.stripslashes($urun->baslik).

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

Kocaeli Ticaret Odası Desteğiyle düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmasının tanıtım toplantısına, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gençllik Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz, Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş Yönetim Kurulu Üyeleri Özer Özbağ ve İbrahim Aydın ile Kulüp Müdürü Fikret Yıldız katılım gösterdi.
Organizasyonun tanıtıldığı bir sunumla başlayan toplantının ilk konuşmasını Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş gerçekleştirdi. Katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında;

 

İLK KEZ KOCAELİ'DE

"Türkiye Binicilik Federasyonumuzun 2021 faaliyet programı açıklandığında Cumhurbaşkanlığı Kupası engel atlama yarışmasının Kocaeli Atlı Spor Kulübüne verilmesi bizleri heyecanlandırdı. Böylesine önemli bir organizasyonu Kocaeli’ye verilmesi bizlere büyük motivasyon oldu. Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sayın Bülent Bora’ya bize gösterdiği güven için teşekkür ediyorum" dedi. 

ULUSAL MÜSABAKA GERÇEKLEŞECEK

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada daha sonra sözü alarak,  "Elimizden gelen tüm görevi yapmaya hazırız. Adım adım planlanan bu süreci el birliği ile tamamlayacağımıza eminim. Ulusal çaptaki müsabakaların ilimizde yapılması bizler için gurur meselesi. Müsabakaların ilimizde gerçekleşmesine destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek mikrofonu Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk'e iletti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Kocaeli'de gerçekleşecek olan bu önemli müsabakalara kente yakışır bir şekilde yapabilmek için elinden geleni yapacağını söyleyerek toplantıyı sonlandırdı. 

 

 

NASIL ARANDI: #kocaeli atlı spor kulübü # binicilik federasyonu # cumhurbaşkanlığı kupası # cumhurbaşkanlığı engel atlama yarışması # ali ada # savaş demirtaş # ibrahim aktürk # gençlik ve spor müdürlüğü # spor # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.