28-03-2024 17:16

Çocuklarının en iyi arkadaşı: Leyla Zurnacı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 12/11/2021
19 yaşındaki İrem, 14 yaşındaki Ali Eren ve 9 yaşındaki Sinem’in annesi Leyla Zurmacı, otoriter bir anne olmasına rağmen çocuklarıyla çok iyi arkadaş olduğunu söylüyor
.stripslashes($urun->baslik).

Leyla Zurnacı, hayatını üç çocuğuna adamış, sevgi dolu bir anne. Çocukları İrem, Ali Eren ve Sinem’in sevgi dolu, saygılı, dürüst ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişmesi için elinden gelen yapan Leyla Hanım, otoriter bir anne olmasına rağmen çocuklarıyla çok iyi arkadaş olduğunu söylüyor. Çocuklarıyla birlikte zaman geçirmekten büyük keyif alan Leyla Zurnacı, “Ne yaparsak yapalım, onlarla beraber olduğum her an çok özel” diyor.

Leyla Hanım, kendinizi nasıl bir anne olarak tanımlarsınız?

Hayatının ilk önceliği her zaman çocukları olan, hayatını onlara adamış, sevgi dolu ve eğlenceli bir anneyim. Çocuklar söz konusu olduğunda biraz fazla kaygılı olduğum söylenebilir. Çocuklarıma karşı otoriter olsam da her zaman onlarla çok iyi arkadaş oldum.

Çocuklarınızla nerelere gitmek, neler yapmak size keyif verir?

Birlikte sinema ve tiyatroya gitmekten büyük keyif alırız. Oyun parkları, bowling de sık sık yaptığımız aktivitelerden. Evde ise kutu oyunları oynamayı ve mutfakta birlikte zaman geçirmeyi severiz. Birlikte gittiğimiz her yer, yaptığımız tüm etkinlikler bizim için çok güzel ve çok özel.

Çocuklarınızı büyütürken nelere dikkat ediyorsunuz?

Her şeyden önce çocuklarımızı çok severek, huzur dolu bir ortamda büyütüyoruz. Onları sevgi dolu, saygılı, dürüst, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Çocuklarınızın ilgi alanları var mı?

Büyük kızın İrem, 19 yaşında. Küçüklüğünden beri resme ilgisi ve yeteneği var. Özellikle karakalem çalışmaları çok başarılı. Ayrıca yüzme sporuyla ilgileniyor. Oğlum Ali Eren, 14 yaşında. Hemen hemen her erkek çocuk gibi spora çok meraklı. Basketbol, futbol ve yüzme en sevdiği sporlar. Ayrıca gitar çalıyor. Biz de onun spora ve müziğe olan bu ilgisini destekliyoruz. En küçüğümüz Sinem ise 9 yaşında. O da cimnastik yapıyor ve dans etmeyi çok seviyor. Ablası ve abisi gibi Sinem de yüzüyor. Resim yapmak ise bir diğer ilgi alanı.

Çocuklarınızı büyütürken faydalandığınız kaynaklar neler?

Özellikle ilk anne olduğum dönemde çocuk gelişimiyle ilgili pek çok kitap okudum. Ulaşabildiğim bütün kaynaklardan bilgi almaya gayret ettim. Artık tecrübeli bir anne olduğumu söyleyebilirim. Yine de bazen gerek duyduğumda kitaplardan yardım alıyorum. Ayrıca şimdi dijital ortamda her konuyla ilgili çok faydalı içerikler bulmak mümkün. İzlediğim videolardan da çok şey öğreniyorum. 

NASIL ARANDI: #leylazurnacı #alieren #sinem #irem #kidslife #anne #çocuk #röportaj #anneçocukköşesi #arkadaş #eniyianne #eniyiarkadaş #çocuk #yaşam

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.