20-04-2024 15:22

BRC Koçluk ve Türk Eğitim Vakfı Kocaeli iş birliği ile eğitim ve okuma farkındalığı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/04/2023
BRC Koçluk’un kurucusu ICF Profesyonel Koç Burcu Uzguç Yalgın ve Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şube Yürütme Kurulu Başkanı Derya Kurt’un düzenlemiş olduğu iftar yemeği davetine ilgi oldukça yoğundu
.stripslashes($urun->baslik).

BRC Koçluk, gönüllü olarak koçluk ve mentorluk yaptığı  TEV öğrencileri ile iftar yemeğinde buluştu. BRC Koçluk kurucusu Burcu Uzguç Yalgın tarafından Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şube Yürütme Kurulu Başkanı Derya Kurt iş birliği ile Türk Eğitim Vakfı Kocaeli öğrencileri için iftar yemeği düzenlendi. BRC Koçluk Kütüphanesi Kitap Buluşmalarında bu sefer ki etkinlikte konuklar Kocaeli Tev bursiyerleriydi.

Yemekte konuşma yapan profesyonel koç Yalgın; “Eğitim için bir arada olmaktan çok mutluyum. Geleceğimiz olan gençler ve onların ışıldayan gözlerini görmek yüreklerine dokunabilmek  benim için çok kıymetli. Şu an bizimle burda olan dostlarım ve gelemeyip desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz sevgiler. Kitap buluşmamıza gösterdiğiniz ilgi için her birinize teşekkür ederim. Geçen sene de gençlerle iftar yapmıştık tadı damağımızda kaldı. Bugün yine aynı etkinliği gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şube Yürütme Kurulu Başkanı Derya Kurt; “Böyle bir etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Depremden sonra yaralarını sarmaya çalışan öğrencilerimiz de bugün burada, yaraları sarmaya çalışan dostlarım da burada. Bizim ülke olarak kutlama yapmak için çok büyük sebeplerimiz yok ama hayatta kaldığımıza şükretmek için çok sebebimiz var. Bu gençlerle ön ayak olmamıza sebep olan Burcu’dur. Her birinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

DEPREM BÖLGESİNE KİTAP YARDIMI VE BAĞIŞ

İftar yemeği sonrası öğrenciler daha önce okudukları kitapları BRC Koçluk’un gerçekleştirmiş olduğu okuma farkındalığını artırma etkinliği kapsamında davetlilere anlattılar. Büyük bir ilgiyle dinlenen kitap anlatımlarının ardından Türk Eğitim Vakfı’na başvuruda bulunan Kahramanmaraş merkezli birçok ili etkileyen 6 Şubat depreminden etkilenen öğrenciler için bağış kampanyası gerçekleştirildi. Gecenin sonunda BRC Koçluk’un gerçekleştirdiği kitap okuma etkinliğinde Kocaelili öğrenciler tarafından toplanan kitaplar deprem bölgesinde bulunan depremzede öğrencilere gönderilmek üzere hazırlandı.

 

 

 

İLETİŞİM

Instagram: @brckocluk

NASIL ARANDI: #türk eğitim vakfı # brc koçluk # derya kurt # burcu uzguç yalgın # koçluk # eğitim # tev # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.