27-04-2024 03:36

Bir masal diyarında gibi... Saklı Vadi Kartepe

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/07/2021
Başarılı işletmeci Kamil Öcbe, yaptığı yeni düzenlemelerle 12 yıldır işlettiği Saklı Vadi Kartepe’nin bahçesini adeta bir masal diyarına dönüştürdü
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Maşukiyeli iş adamı Kamil Öcbe tarafından bundan 12 yıl önce kurulan Saklı Vadi Kartepe, hizmet kalitesini sürekli yukarıya taşıyarak, her dönemde Kocaeli’nin en popüler mekanlarından biri olmayı başardı. Kuşkusuz, bu başarının en büyük sırrı, tecrübeli işletmeci Öcbe’nin yenilikçi yapısı ve vizyonu. İşletmecilik alanındaki tecrübesi ve müşteri memnuniyetini odağa alan hizmet anlayışıyla mekanını sürekli yenileyen Öcbe, pandemi dönemindeki kısıtlamaları da avantaja çevirmeyi başardı.

DOĞANIN TAM KALBİNDE

Muhteşem orman ve göl manzarası, maviyle yeşilin kucaklaştığı ayrıcalıklı konumuyla yıllardır Kocaelililerin vazgeçilmez mekanlarının başında gelen Saklı Vadi Kartepe, artık misafirlerini doğanın tam da kalbinde ağırlıyor. Saklı Vadi Kartepe’nin açık alanını yepyeni bir projeyle düzenleyen Kamil Öcbe, bundan böyle deresi, rengarenk masaları, mis gibi kokan çiçekleri ve muazzam göl manzarasıyla masal diyarlarını aratmayan bahçesinde hizmet verecek.

İSTEYENE MANGAL KEYFİ

Saklı Vadi Kartepe’nin daha önce sadece piknik alanı olarak kullanılan bahçesi, yapılan yeni düzenlemeyle muhteşem bir kafe-restorana dönüştürüldü. Mekanın müdavimleri bundan böyle Saklı Vadi’nin huzur veren bahçesinde zengin serpme kahvaltı ve nefis ızgara etlerin tadına bakabilecek. Billur gibi bir derenin etrafına serpiştirilmiş rengarenk masalarda, gökyüzüne kavuşmuş çam ve köknar ağaçların gölgesinde isteyen siparişini verip ortamın tadını çıkaracak; dileyen mangal keyfi yapacak; yemek yemek istemeyenler ise çayını kahvesini yudumlayıp, belki bir külah dondurmayla serinleyecek.

Saklı Vadi Kartepe, misafirlerine sıra dışı manzara ve eşsiz lezzetlerin yanı sıra pek çok aktiviteyle tüm günü neşe içinde geçirme imkanı da sunuyor.  Dileyenler, Saklı Vadi’nin huzur dolu ortamında dinlenerek günün stresini atarken, aksiyondan vazgeçemeyenler de mekanın aktivite alanında dopdolu bir gün geçirebiliyor. Zipline ve ATV gezileriyle misafirlerine keyifli saatler yaşatan Saklı Vadi Kartepe, önümüzdeki günlerde müdavimlerine canlı müzik ve açık hava sineması keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.

Saklı Vadi Kartepe’de ne yapılır?

• Sapanca Gölü’nü kuşbakışı seyrederek ‘yok yok’ dedirten muhteşem serpme kahvaltının ve leziz ızgaraların tadına varın

• Balıkesir’den gelen süt kuzularının körpe ön kol kısmından hazırlanan, özel soslarla marine edilen ve 4 saat boyunca kuyunun içinde, odun ateşiyle kaynayan suyun buharında pişen kuyu kebabını deneyin

• Bahçedeki masalarda, manzaraya karşı mangal keyfi yapın

• Ağaçların gölgesindeki hamaklarda yorgunluk atın, yüksek dallara kurulan salıncaklarda çocuklar gibi eğlenin.

• Ağaçların arasındaki 13 kilometrelik parkurda yürüyüş yapın, ATV turlarına katılın, zipline ile adrenaline doyun.

İLETİŞİM

Kartepe Yolu üzeri 5. km Maşukiye/Kocaeli  

0 262 354 20 30 – 0544 792 18 34  

www.kartepesaklıvadi.com

Instagram: @saklivadikartepe

NASIL ARANDI: #saklıvadi #kartepe #maşukiye #restoran #kamilöcbe #mangal #iknik #zipline #cafe #serpmekahvaltı #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.