20-04-2024 10:38

Bekarlığa veda ettiler

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 16/08/2021
Aysun Aynacı ile Şahin Umut çifti, eğlenceli bir kına gecesi ve ardından gerçekleştirilen görkemli bir düğünle mutluluğa yelken açtı
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’nin işletmeler şefi Aysun Aynacı ile sanayici Şahin Umut, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir düğünle evlendi. Gelin adayı Aysun Aynacı, düğün öncesinde yakın arkadaşlarının ve dostlarının katıldığı eğlenceli bir kına gecesi organize etti. Sapanca’da kiralanan bir villanın bahçesi, Arke Organizasyon’un sahibi Birgül Yürüker’in muhteşem dokunuşlarıyla kına gecesi konseptine uygun hale getirilirken, davetliler de en şık kostümleriyle gecede hazır bulundu.

HAVUZDA SON BULDU

Yeşillikler üzerin kurulmuş masada hep birlikte yemek yiyen davetliler daha sonra kendilerini müziğin ritmine kaptırarak gönüllerince eğlendi. Bir ara damat adayı Şahin Umut’un da eşlik ettiği gecede gelin adayı Aysun Aynacı’ya kına yakıldıktan sonra eğlence doruk noktasına ulaştı. Bir nevi bekarlığa veda gecesini de andıran organizasyon Aysun Aynacı ve yakın arkadaşlarının havuz partisiyle son buldu. Genç çift, düğünün ardından güzel anılarla birlikte kendilerini Ege sahillerine attı. Aysun-Şahin Umut çifti ilk etapta tekne turuna çıkarak, mutluluğa yelken açtıklarını cümle aleme gösterdi.

 

NASIL ARANDI: #aysunaynacı #şahinumut #kongremerkezi #arkeorganizasyon #bekarlığaveda #havuzdabitti #mutluluklar

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.