26-04-2024 00:14

Karamürsel’e yıldız yağdı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 16/08/2021
Ünlü sanatçı Haluk Levent ve pop müziğin popüler isimlerinden Ece Seçkin, Karamürsellilerin kurtuluş coşkusunu ikiye katladı
.stripslashes($urun->baslik).

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde ilçeye yıldız yağdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk akşam ünlü sanatçı Haluk Levent, ertesi akşam da gençlerin sevgilisi Ece Seçkin sahne aldı, ilçe halkına unutulmaz saatler yaşattı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ilçeye kazandırdığı ve pandemi döneminde vatandaşların açık havada, deniz kenarında rahat nefes alma imkanı bulduğu ‘Kordon’, her iki konserde de tarihinin en kalabalık gecelerini yaşadı. Ünlü sanatçıları kimi vatandaşlar çimlerin üzerine attıkları sandalyelerde, kimi yerlere serdikleri piknik örtülerinin üzerinde izledi. Şarkılara, balıkçı tekneleriyle denizden eşlik edenler de yok değildi.

COŞKULU KALABALIK

Karamürsel Kordon’da gerçekleştirilen her iki konser öncesinde de yerel sanatçılar sahne aldı, Karamürsel Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ise coşkulu kalabalığı kendisine hayran bıraktı. Stantların açıldığı, çocuklar için oyun parklarının kurulduğu Karamürsel Kordon, tam bir şenlik alanına dönüştü. Kurtuluş şenliklerinin ilk akşamı sahneye çıkan, başlattığı iyilik hareketi ve samimiyetiyle Karamürsel halkının gönlünü kazanan ünlü sanatçı Haluk Levent, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşları coşturdu. Haluk Levent’in popüler şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Karamürselliler, bu güzel gece için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

ECE SEÇKİN RÜZGARI

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Ece Seçkin de eğlenceli şarkıları ve hareketli danslarıyla coşkulu kalabalığa unutamayacakları güzellikte bir gece yaşattı. Gecenin sonunda binlerce kişinin katıldığı çiftetelli oyununa Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da eşlik etti. Eşiyle birlikte vatandaşların arasına karışan Başkan Yıldırım, onlarla birlikte karşılıklı oynadı. Her iki konser de Karamürsel Belediyesi tarafından organize edilen, 4 Temmuz Kurtuluş Şenliklerinin olmazsa olmazı havai fişek gösterileriyle son buldu. Kurtuluş şenliklerinde binlerce kişiyi ağırlayan Karamürsel Kordon yaz akşamlarında yerel sanatçıların konserleriyle renklenmeye devam ediyor.

NASIL ARANDI: #karamürselbelediyesi #ismailyıldırım #karamürselbelediyebaşkanı #tahirbüyükakın #festival #eceseçkin #haluklevent #konser #halkkonseri #selfie #karamürselliman #sahil #karamürsel100.yıl

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.