26-04-2024 13:47

Bayram çikolatalarınız kapınıza gelsin: Nutat Çikolata

   3 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/05/2021
İlimizde ‘taze’ çikolatanın adresi Nutat Çikolata, Ramazan Bayramı’nı çikolatasız geçirmek istemeyenler için ‘adrese çikolata teslimi’ uygulamasını başlattı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Girişimci iş insanları Burçin Çam Çangal ile Fatih Aysel ortaklığında 2013 yılında kurulan Nutat Çikolata, 8 yılda çok yol kat etti, ünü il sınırlarını aştı. Yolculuğuna, İzmit Yenişehir Mahallesi’ndeki küçücük bir dükkanda, kısıtlı imkanlarla çikolata üreterek başlayan Nutat, ürünlerinin kalitesiyle adını kısa sürede duyurdu, günden güne büyüdü ve ilimizin alanında en başarılı markalarından biri haline geldi.

 

 

YENİ YERİNDE

 

Çikolata ve rengarenk drajelere dair aradığınız tüm lezzetleri bir arada bulabileceğiniz Nutat Çikolata, şimdi yeni yerinde, yenilenen yüzüyle çikolata severleri bekliyor. İzmit Miralay Mümtaz Caddesi üzerindeki merkezinde üretim tesisi ve perakende satış mağazasıyla hizmet veren Nutat, çikolata tutkunlarının ve ‘taze’ çikolata arayanların ilk adresi oldu.

 

ÇOCUKLUĞUNUZDAKİ LEZZETİ SUNUYOR

 

Sipariş üzerine üretim yapan ve mağazasında daima taze çikolata bulunduran Nutat Çikolata, çikolata gurmelerinin yüzünü güldüren lezzetleriyle sadece ilimizde değil, Kocaeli dışında da ciddi bir müşteri kitlesine ulaştı. Nutat Çikolata’nın ürünleri hakkında, “Çocukluğunuzdaki lezzeti sunuyoruz” diyen Burçin Çam Çangal, bu lezzeti yakalamak için en kaliteli malzemeleri kullandıklarının; üretimde hijyenden, kaliteden ve lezzetten asla taviz vermediklerinin altını çiziyor.

 

 

ÖZEL GÜNLER İÇİN

 

Söz, nişan, düğün ve bebek çikolatası denildiğinde ilimizde akıllara gelen ilk marka olan Nutat Çikolata, aynı zamanda kurumsal firmalar için de çikolata üretimi yapıyor. Burçin Hanım, “Tüm özel günlerde, özel sipariş alarak hizmet veriyoruz. Çikolata yapımından ambalajına kadar her adımda, müşterilerimizin hayallerindeki konsepti hazırlıyoruz” diyor.

 

 

SİPARİŞ VERİN KAPINIZA GELSİN

 

Ramazan Bayramı’nda çikolatadan vazgeçemeyenler için hazırlıklarını tamamlayan Nutat, hizmet kalitesini de bir adım ileriye taşıdı. Burçin Çam Çangal, Ramazan Bayramı için sipariş almaya başladıklarını söylüyor ve ekliyor: “Bayram çikolatası için evinizden çıkmanıza gerek yok. Siz istediğiniz çikolatanın siparişini verin; biz evinize kadar getirelim. Nefis çikolatalarımızı tatmak isteyen herkes, ‘www.drajedukkani.com’ adresinden sipariş verebilir.

 

Kocaeli içindeki siparişleri, kendi ekibimizle bizzat adrese ulaştırıyoruz. İl dışından gelen siparişler ise aynı gün içerisinde kargoya veriliyor. Türkiye’nin her noktasına çikolata gönderebiliyoruz. Belki bu bayram sevdiklerimizle kucaklaşamayacağız ama onlara bir kutu çikolata göndererek sevgimizi ve kalben yanlarında olduğumuzu gösterebiliriz” diyor.

 

 

KAHVE SATIŞI DA BAŞLIYOR

 

Nutat’ın kalitesinin tazeliğinden ve damaklarda iz bırakan lezzetinden geldiğini belirten ortaklardan Fatih Aysel ise çikolatanın ayrılmaz eşlikçisi olan kahvenin satışına da başlayacaklarını belirtiyor. 15 kişilik ekibiyle çikolata üreten ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderen Nutat lezzetini hala tatmadıysanız, Ramazan Bayramı’nda bayram çikolatanız Nutat’tan olsun.

 

 

İLETİŞİM

Adres: Fatih Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi No:107 İzmit /Kocaeli

Tel:0850 42026 33

Web: www.drajedukkani.com

Instagram: @nutatdraje 

 

 

NASIL ARANDI: #nutat çikolata #nutat draje #bayram #çikolata #bebek hediyesi #özel gün #ramazan bayramı #evlere servis #burçin çam çangal #fatih aysel #kocaeli #izmit #el yapımı çikolata

3 yıl önce - Mukadder adar

Ilgi ve alakaniz icin nutat ekipine teşekkür edriz harika lezzetler

3 yıl önce - Mukadder adat

Guler yuzlu ekiple calismaniz harika cukulatalarinozin her birini tek tek tatmakda guzeldi ilginiz alakaniz icin teşekkürler nutat ekipi

3 yıl önce - Mukadder adat

Guler yuzlu ekiple calismaniz harika cukulatalarinozin her birini tek tek tatmakda guzeldi ilginiz alakaniz icin teşekkürler nutat ekipi

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.