27-07-2024 04:12

Bahçeniz yaza hazır mı? Sedilia Bahçe Mobilyaları

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/07/2023
İlimizde ‘bahçe ve balkon mobilyası’ denildiğinde akla gelen ilk marka olan Sedilia, 2023 yazında da kalitesi, modern çizgisi, ürün çeşitliliği ve her tarza uygun yepyeni modelleriyle bahçe ve balkonların yıldızı oldu
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Havalar ısınmakta biraz geç kalmış olsa da yaz en sonunda geldi, bahçe ve balkon sezonu açıldı. Artık günümüzün büyük bir kısmını açık havada, evimizin ya da iş yerimizin bahçesinde, balkonunda geçiriyoruz. Haliyle şimdi hepimizin ihtiyacı balkonumuzun şıklığına şıklık, bahçe keyfimize konfor katacak modern, sağlam ve rahat mobilyalar. Eğer siz de ‘Yazın bahçemden rahatı yok’ diyenlerdenseniz ve gönül rahatlığıyla bahçe mobilyası alışverişi yapabileceğiniz bir adres arıyorsanız, doğru yerdesiniz… Sedilia Bahçe ve Balkon Mobilyaları iki şubesindeki sağlam, konforlu ve hepsi birbirinden şık sayısız modeliyle sizi bekliyor.

İLK VE EN BÜYÜK MAĞAZA

2016 yılında Kocaeli’nin mutfak masa ve sandalyesi satışı yapan ilk markası olarak Dilek ve Adnan Bayram çifti tarafından kurulan, ardından ürün yelpazesine bahçe ve balkon mobilyalarını da ekleyen Sedilia, şu anda ilimizin bu alandaki en başarılı markalarının başında geliyor. Gerek müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı gerek ürün kalitesiyle her geçen gün daha geniş bir kesime ulaşan Sedilia, tamamı yerli üretim olan üst kalitedeki yüzlerce çeşit bahçe ve balkon mobilyasının satışını gerçekleştiriyor. Mobesko ve Başiskele’deki iki şubesinde toplam 3 bin metrekarelik showroom’uyla ilimizin en fazla ürün çeşidine sahip bahçe ve balkon mobilyası markası olan Sedilia, 2023 yazına özel yepyeni tasarımlarıyla sezona güçlü bir giriş yaptı.

YERLİ ÜRETİM

Sedilia’da bahçe ya da balkonlar için aranan her türlü ürünü aynı çatı altında bulmak mümkün. Bahçe, balkon ve teraslarda kullanılabilecek rattan, ahşap ve alüminyum gibi dış mekana dayanıklı malzemelerden üretilen oturma grupları, köşe takımları, masa-sandalye çeşitleri, salıncak, şezlong, sallanan sandalye, şemsiye, daybed ve hamak gibi birçok keyif ürününün satışını gerçekleştiren Sedilia’da satışa sunulan tüm ürünler ülkemizde üretiliyor. Tedarikçilerini kendini sürekli yenileyen ve farklı tasarımları ortaya çıkaran firmalar arasından seçen Bayram çiftinin satışa sunduğu her bir model, büyük bir emekle ve el işçiliğiyle üretiliyor.

TAMAMEN EL İŞÇİLİĞİ

Sedilia’da sentetik rattan, iroko ahşap, alüminyum, özel bir teknikle üretilen luxio-cord ip ve fiberglass’tan üretilen mobilyalar satışa sunuluyor. Adnan Bey, ürünler hakkında bilgi verirken şunları söylüyor: “Sentetik rattan grubumuz, tamamen el işçiliğiyle üretiliyor. 1. sınıf sentetik rattanın kullanıldığı ürünlerin iç kasası ise alüminyumdan imal ediliyor. Son derece kullanışlı, şık, hafif, sağlam, paslanmaz, tüm hava koşullarına dayanıklı, temizliği kolay bir ürün grubu. Üstelik bu ürünler UV korumalı olduğu için güneşten de etkilenmiyor.”

İROKO KOLEKSİYONU

Sedilia’nın iroko koleksiyonu ise en çok tercih edilenler arasında. İroko ağacının sıcak dokusu ile alüminyumun hafifliğini bir arada sunan bu gruptaki ürünler, suya dayanıklı ve oldukça uzun ömürlü. Dış mekanda kullanıma uygun olan doğal iroko ahşabı, şık tasarımlarıyla da kullanıldığı her ortamda fark yaratıyor. Dilek Bayram, “İroko takımlarımızda da kullanılan alüminyum çok hafif, paslanmayan ve dayanıklı bir malzemedir; bu özelliğinden dolayı bahçe mobilyalarında sıklıkla kullanılır” diyor ve ekliyor: “Bu noktada kullanılan alüminyumun kalitesi ve kalınlığı çok önemli. Biz, işte tam da bu nedenle üretici firmalarımızı titizlikle seçiyor ve arkasında duramayacağımız ürünün satışını yapmıyoruz.”

20 YIL MAĞAZA GARANTİSİ

Sedilia’da satışa sunulan hiçbir ürünün paslanma, çürüme, küflenme yapmadığını ve hepsinin antialerjik olduğunu özellikle belirten Adnan Bey ise “Ürünlerimize o kadar güveniyoruz ki resmi garanti süremiz 2 yıl olmasına rağmen müşterilerimize 15-20 yıl mağaza garantisi veriyoruz. Bugüne kadar hiçbir ürünümüzle ilgili sıkıntı yaşamadık” diyor. Adnan Bayram, ileride sorun yaşamak istemeyen kişilerin bahçe mobilyası alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini de şöyle sıralıyor: “Dış mekan mobilyası seçerken ürünün garantisine, malzeme kalitesine, işçiliğine, üretici firmaya dikkat edilmeli.

BAHÇE MOBİLYASI BAKIMI

Bunlar çok önemli çünkü kalitesiz bahçe mobilyalarında kısa sürede paslanma, küflenme, çatlama, rattan örgüsünde çözülme gibi sorunlar yaşamak  kaçınılmazdır.” Peki, dış mekanlarda kullanılan ve aralıksız şekilde tüm hava şartlarına maruz kalan bahçe mobilyalarının bakımı nasıl yapılmalı? Bu sorunun cevabını Dilek Bayram veriyor: “Rattan koleksiyonundaki ürünlerimiz hiçbir bakım gerektirmiyor. Kirlendiğinde sadece suyla yıkanması yeterli. İroko grubu ürünlerin ise senede bir kez hafifçe zımparalanması ve özel yağı ile bakım yapılması gerekiyor. Bu oldukça kolay bir işlem ama Sedilia olarak, dileyen müşterilerimize bakım desteği de veriyoruz.”

KEYİF ÜRÜNLERİ

Sedilia’da bahçe mobilyasının yanı sıra bahçe ve balkonlarda kullanılabilecek çeşitli keyif ürünlerini bulmak da mümkün. Salıncaktan hamağa, daybad’den sallanan sandalyeye, şezlongdan şemsiyeye ihtiyaç duyulan tüm ürünler Sedilia kalitesiyle bahçe ve balkonları süslüyor. Birbirinden konforlu ve eğlenceli bu ürünler, kullanıcıların keyfine keyif, dekorasyona ise ayrı bir hava katıyor. Yeri gelmişken belirtelim Sedilia’da tüm ürünler, müşterilere minderi ve temperli camıyla birlikte teslim ediliyor. Sedilia’nın minderleri de aynı mobilyaları gibi çok kaliteli. Hepsi leke tutmayan, su kaydırır, yıkanabilir, küflenme yapmayan özel kumaştan üretiliyor. Üstelik mağazada, minder rengini evinizin dekorasyonuna uygun seçme şansınız da var.

TOPLU SATIŞ DA VAR

Sedilia, sadece Kocaeli’ye değil, Türkiye’nin her noktasına hatta yurt dışına da ürün satışı yapıyor. Otel ve kafe projelerine de toplu olarak dış mekan mobilyası tedarik edebilen Sedilia, model çeşitliliği ve her tarza uygun ürünleriyle kullanıldığı mekanlara değer katıyor. Dilek ve Adnan Bayram çifti, ileriki dönemde ise İstanbul, Ege veya Anadolu’da şubeler açmayı planlıyor. Eğer sizin de planlarınız arasında bahçe ve balkon mobilyalarınızı yenilemek, dış mekan yaşam alanlarınızı hem şık hem de uzun ömürlü ürünlerle dekore etmek varsa, Sedilia’ya uğramadan karar vermeyin deriz.

Başiskele Şube: Sahil Mah. D-130 Karayolu Üzeri No:45 Başiskele/KOCAELİ

Mobesko Şube: Mobesko Mobilyacılar Sitesi A-4 Tel: 0532 377 10 67

Instagram: @sediliahomegarden

NASIL ARANDI: #sedilia # bahçe mobilyası # mobilya # dizayn # dekorasyon # ev

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.