27-04-2024 00:24

Autobella’dan yeni hizmet: Mini Onarım

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/11/2021
Kocaeli ve İstanbul’daki 8 şubesinde verdiği kaliteli hizmetle, aracının ilk günkü gibi yeni kalmasını isteyenlerin ilk adresi olan Autobella, şimdi de mini onarım uygulamasıyla müşterilerinin yanında
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE  GÜN

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Aşkın Ekşi ve Feyza Ekşi Muti kardeşlerin ortaklığında yaklaşık 8 yıl önce kurulan Autobella, araç bakım ve koruma uygulamaları söz konusu olduğunda, Kocaeli’de akla gelen ilk marka. Seat Keleşler Otomotiv, Toyota Kaya Plaza, Mercedes Mengerler Otomotiv, Hyundai Fertan, Skoda Keleşler Otomotiv, Volvo Akgün Otomotiv, Kozyatağı AutoKing ve Kartal AutoKing’deki 8 şubesiyle hizmet veren firma; boya koruma, detaylı iç-dış temizlik, seramik kaplama, cam filmi, folyo kaplama, koltuk koruma, motor koruma, klima bakteri temizliği ve ön cam su itici gibi araç bakım ve koruma uygulamalarında oldukça iddialı.

Araçlarının ilk günkü kadar yeni kalmasını arzu eden tüm sürücülerin güvenle tercih ettiği Autobella, şimdi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, küçük araç hasarlarını gidermek üzere ‘mini onarım’ işlemini uygulamaya başladı. Autobella, bu uygulamayla araçların değerini düşürmeden boyasız göçük onarımı yapıyor; gün içerisinde tamamlanan işlem sayesinde sürücüler araçsız kalmaktan kurtuluyor. Autobella’nın, Tuzla akademisinde yetişen uzman kadrosu, gerçekleşen hasarların bölgesine göre belirlenen alet kullanımı sayesinde araçta bulunan sorunu çok kısa bir süre içerisinde gideriyor.

KASKO BOZULMUYOR

Öpücük (vakum), dövme ve Autobella’nın özel teknikleriyle gerçekleştirilen mini onarım işlemi, boyanın tamamen parçalanmadığı her durumda, ihtiyaç duyulan her araca uygulanabiliyor. Kaportası paramparça olmamış, boyası patlamamış araçlardaki tüm uygulamalar, mini onarımın içerisinde yer alabiliyor. İşlemin en büyük avantajı ise araçları boyaya gerek kalmaksızın hasarlı görüntüden kurtaran mini onarımın, kaskoyu bozmaması. Sigorta şirketleriyle her an diyalog halinde olan Autobella, boyaya gerek olmadığı durumlarda, oluşan hasarı sigorta şirketlerine gerek kalmadan giderebiliyor.

MAKUL ÜCRETLERLE

Mini onarım işlemiyle hasar kaydı yazılmadan giderilen hasarlar, kişilerin bütçesini yormayacak makul ücretlerle hem araç sahiplerini hem de sigorta şirketini memnun ediyor. Mini onarın işlemi, yalnızca kaporta göçüklerini değil çatlak cam iyileştirmesi, kumaş ve tekstil bölümlerindeki deformasyonların giderilmesi gibi uygulamaları da kapsıyor. Bu sayede çatlayan araba camları ve koltuk kumaşlarındaki sigara yanıkları da uygun tekniklerle giderilebiliyor. Autobella, mini onarım hizmetini sadece şubesinin bulunduğu plazalarda vermekle kalmıyor, araca bulunduğu yerde işlem uygulayarak müşteri memnuniyetini doruğa taşıyor.

AUTOBELLA TOUCH

Autobella, diğer hizmetlerinin yanı sıra kendi araç bakım ürünlerini de üretiyor. Dezenfektan, hızlı cila, oda ve oto parfümü, lastik parlatıcı, çok amaçlı temizleyici, motor koruyucu ve temizleyici, jant koruyucu ve temizleyici ürünlerin yanında; Autobella Plus 2020 markasıyla kalın pasta, ince pasta ve hare giderici de üreten marka şimdi ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Autobella’nın seramik kaplama ürünü ‘Autobella Touch’, piyasaya çıktı ve büyük oto marketlerde satılmaya başlandı. Kocaeli’de hizmet veren pek çok yetkili serviste de kullanılan Autobella ürünleri, online olarak da satışa sunuluyor.

İLETİŞİM

Adres: Aydınlı Mah., İzzet Kabadayı Cad., Gizlibahçe Sitesi,

B-3, Daire:4 Tuzla/ İstanbul

Telefon: 0553 457 88 04

Instagram-Facebook: @autobella

Web: www.autobella.com.tr

NASIL ARANDI: #autobella #araçbakım #minionarım #vakumsistemi #öpücüksistemi #aşkınekşi #feyzaekşimuti #autobellaraçbakım #autobellatouch #seramikkaplama #boyakoruma #içdıştemizlik #camfilmi #folyokaplama #koltukkoruma #motorkoruma #klimabakteri #hasargiderme #kasko

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.